Вівторок
14.05.2024
23:38

Офтальмологія - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум лікарів » Юридична консультація » Законодавча база » Офтальмологія (перелік документів)
Офтальмологія
svitlanam68Дата: Четвер, 03.11.2011, 18:23 | Повідомлення # 1
Прохожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Підкажіть, будь-ласка, де можна знайти перелік наявних нормативно-правових актів, у тому числі нормативних документів з питань стандартизації та метрології, на підставі яких здійснюється господарська діяльність з медичної практики; наявність обіково-звітних статистичних форм; (для лікаря-офтальмолога)

Буду вдячна за допомогу. Якщо вам зручніше, можете залишити інформацію на mail.ru markevichsolomsya@mail.ru
 
HOUSEДата: П`ятниця, 04.11.2011, 12:56 | Повідомлення # 2
Профі
Група: Адміністратори
Повідомлень: 451
Статус: Offline
Вітаю.
П. 2.3.1. Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики, затверджених спільним наказом МОЗ України та Держкомпідприємництва від 16.02.2001 р. № 38/63, визначено, що суб'єкти господарювання, які здійснюють медичну практику, повинні дотримуватися вимог щодо ведення медичної документації (обліку та звітності) за формами державної статистичної звітності, затвердженими наказом МОЗ України.
Можливо, більше інформації Ви отримаєте на сайтах Частная медицина и реформа здравоохранения Украины та Рината Ахметшина (на останньому форум відсутній, але є "координати" автора).


З повагою.
 
komarДата: Четвер, 24.10.2013, 13:36 | Повідомлення # 3
Любитель
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Статус: Offline
HOUSE, хоч і запізно, та дякую)
 
Форум лікарів » Юридична консультація » Законодавча база » Офтальмологія (перелік документів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов