П`ятниця
03.05.2024
05:23

Направление на МСЭК - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум лікарів » Юридична консультація » Лікарська експертиза » Направление на МСЭК (Акт ф П-4)
Направление на МСЭК
UrikДата: Неділя, 04.03.2012, 21:52 | Повідомлення # 1
Прохожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
здравствуйте.
Клиникой медицины труда г. Киев установлен диагноз пневмокониоз.
Комиссией по расследованию был составлен акт хронического проф.заболевания. Акт подписали представитель Фонда соц. страхования и санстанция, а работодатель отказался от подписи, сославшись на личное мнение. ЛПУ не оформляет документы на профпатологическую МСЭК, т.к. и Фонд соц. страхования и работодатель отказывают в направлении, ссылаясь, что Акт недействителен из-за отсутсвия подписей 3-х из 6-ти членов комиссии. Что делать?
 
HOUSEДата: Субота, 17.03.2012, 20:10 | Повідомлення # 2
Профі
Група: Адміністратори
Повідомлень: 451
Статус: Offline
Вітаю. На скільки вдалося розібратись:
1. Ваш лікар повинен дати Вам направлення в найближчий інститут експертизи профпатології. Обов'язкова консультація обласного профпатолога.
2. Працедавець повинен дати "паспорт" робочого місця - документ із вказанням всіх наявних шкідливих умрв. Відмовити не має права. При відмові повинен надати документ із обгрунтуванням відмови. У такому випадку, якщо Ви вважаєте відмову не обгрунтованою, звернення до прокуратури. Остання інстанція - суд.


З повагою.
 
Форум лікарів » Юридична консультація » Лікарська експертиза » Направление на МСЭК (Акт ф П-4)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов