Встановлення бази
|
|
HOUSE | Дата: Субота, 04.12.2010, 16:00 | Повідомлення # 31 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Quote (nikomed59) Сьогоднішні дані збережені. Архівні дані з 27.12.10. по 02.12.10. не відновлюються. Можливо, не правильно зберегло архів Правда, мені таке ще не траплялось. Можна переносити не архівний файл, а файл бази даних: Розташування папки - Hospital10_s (папка) - Hospital10Data (папка) - H10_F066.mdb. PS. Можете заархівувати і прикріпити один з файлів архіву бази. Подивлюсь що не так. (краще додати до Каталогу файлів - завантажу собі та видалю (для збереження конфіденційності даних)).
З повагою.
|
|
| |
nikomed59 | Дата: Субота, 04.12.2010, 22:43 | Повідомлення # 32 |
Писар
Група: Перевірені
| 1 .Що означає в /Налаштування/ Системні/Аккаунти, защита базы/ - shіft, Propertis. Для чого використовують? 2. Під час роботи з / Новий пацієнт/ в графі 8/Діагноз при направленні/ Некоректно сформульовано діагноз, подвійний діагноз ( діагноз. ; діагноз,.). Як виправити ці помилки, у яких таблицях.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 05.12.2010, 09:11 | Повідомлення # 33 |
 Профі
| Доброї пори доби. 1. Не реалізовано (для захисту від відкриття бази за допомогою shіft) . 2. Не зрозумів. Прикріпіть, будь ласка, скрин. PS. В присланому Вами файлі останній вхід в базу виконано 29.11 (програме веде лог). Можливо, Ви переплутали бази для архівування і роботи. Також у ньому є якийсь глюк - підключилась з першого разу, а відновились з неї дані лише з другого.
З повагою.
|
|
| |
nikomed59 | Дата: Неділя, 05.12.2010, 13:28 | Повідомлення # 34 |
Писар
| Доброго дня. Надаю даний скрин. 1Чи можу продовжувати роботуз цією версією? 2 При повторному внесенні даних починаючт з 29.11.10. чи не вплине це на роботу програми.
Повідомлення відредагував nikomed59 - Неділя, 05.12.2010, 13:50 |
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 05.12.2010, 18:16 | Повідомлення # 35 |
 Профі
| Доброї пори доби. Quote (nikomed59) 1Чи можу продовжувати роботуз цією версією? Можна. В чому глюк - не розумію. Але краще завантажте і встановіть оновлення (вчора виклав, всі Ваші дані збережуться). Quote (nikomed59) 2 При повторному внесенні даних починаючт з 29.11.10. чи не вплине це на роботу програми. Не вплине, але бажано перевірити цілісність бази з даними (Hospital10_s (папка) - Hospital10Data (папка) - H10_F066.mdb) - відкрити її з натиснутим shіft; а ще краще - створіть нову порожню базу і імпортуйте дані з попередньої (якщо вмієте). PS. З діагнозами глюку нема - вони відрізняються. Access групує посимвольно. Так, наприклад, в "Двобічна бронхопневмонія" (з скрину) різна кількість пробілів між словами. Інші діагнози теж не однакові. PPS. Яка у Вас версія Access ? З 2010 були проблеми
З повагою.
|
|
| |
nikomed59 | Дата: Неділя, 05.12.2010, 22:39 | Повідомлення # 36 |
Писар
| 1. Нажаль я не програміст. Створити нову порожню базу і імпортуйти дані з попередньої - не вмію. Якщо підкажете буду вдячний. 2. Я мав наувазі видалення подвійних діагнозів, виправлення граматичних помилок, неправильності в написанні діагнозу. 3. У мене Access 2003. Пробував ставити Access 2007 працює, але пагано - не відкриває Word. 4. Чи можна закидувати скановані виписки (Word документ з малюнком- ЕКГ). в щоденник. Або що можете запропонувати?
Повідомлення відредагував nikomed59 - Неділя, 05.12.2010, 22:43 |
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 16:14 | Повідомлення # 37 |
 Профі
| 1. Можливо, на вихідні. 2. У формі "Детально" можна правити всі дані пацієнта. Чи Ви пропонуєте надати можливість редагувати діагнози списком ? Цікава, варта уваги ідея 4. Додавати малюнки не пробував. А навіщо це Вам потрібно, якщо не секрет ?
З повагою.
|
|
| |
nikomed59 | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 19:31 | Повідомлення # 38 |
Писар
| Вітаю колего. Дякую за поради. 2.Так можливість редагувати діагнозів при направленні, при поступленні, основний діагноз. 4. Скановані заключення, консультації, виписки з інших установ написані від руки, данаміка ЕКГ - щоб ці дані могли зберігатись в електронному вигляді, прикріпивши це у щоденнику пацієнта. Встановив обновленя 83_Hospital10_upda. Як я Вам писав, до цього обновлення , переклав на укр. мову населені пункти. Після обновлення відновились рос. мовою населені пункти. Чи доцільно міняти на укр.мову в таблицях РОINTS13
Повідомлення відредагував nikomed59 - Понеділок, 06.12.2010, 21:31 |
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 20:04 | Повідомлення # 39 |
 Профі
| Доброго вечора, колего. Quote (nikomed59) Встановив обновленя 83_Hospital10_upda. Як я Вам писав, до цього обновлення , переклав на укр. мову населені пункти. Після обновлення відновились рос. мовою населені пункти. Чи доцільно міняти на укр.мову в таблицях РОINTS13 Не доцільно. При оновленні все знову буде втрачено. Якщо маєте бажання перекласти - перекладіть, заархівуйте основну базу і викладіть у каталог файлів. Внесу переклад в оновлення. PS. Планується з нового року написання нової версії. Але ця, по меншій мірі ще рік, буде актуальною. Quote (nikomed59) 4. Скановані заключення, консультації, виписки з інших установ написані від руки, данаміка ЕКГ - щоб ці дані могли зберігатись в електронному вигляді, прикріпивши це у щоденнику пацієнта. Поки що не планується. Найзручніша реалізація даної функції - це збереження даних в окремій папці, а в базі зберігати лише посилання на ці файли.
З повагою.
|
|
| |
nikomed59 | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 21:40 | Повідомлення # 40 |
Писар
| Вибачте. Що означає основна база.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 21:42 | Повідомлення # 41 |
 Профі
| Quote (nikomed59) Що означає основна база. База з модулями (в якій Ви редагували таблицю РОINTS13) - Hospital10.mde
З повагою.
|
|
| |
nikomed59 | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 22:05 | Повідомлення # 42 |
Писар
| При прописці плану лікуваня Назва препарату йде дублювання в графі доза Цефазолін Цефазолін Алоє Алоє віт В1 1 віт В6 6 Що порадите робити.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 22:10 | Повідомлення # 43 |
 Профі
| Quote (nikomed59) При прописці плану лікуваня Назва препарату йде дублювання в графі доза Цефазолін Цефазолін Алоє Алоє віт В1 1 віт В6 6 Що порадите робити. Відредагувати довідник медикаментів - прописати дози Наприклад віт В1 5% 1,0 і в графі доза буде 1,0 PS. Також можна подивитись тут .
З повагою.
|
|
| |
nikomed59 | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 22:58 | Повідомлення # 44 |
Писар
| У мене є простенька програма написання протоколів УЗД, правда на російській мові. Хотів би поділитись. Можливо хтось зробив би переклад на укр. мову
|
|
| |
HOUSE | Дата: Вівторок, 07.12.2010, 07:01 | Повідомлення # 45 |
 Профі
| Quote (nikomed59) У мене є простенька програма написання протоколів УЗД, правда на російській мові. Хотів би поділитись. Можливо хтось зробив би переклад на укр. мову Викладайте у "Файли". PS. Переклад не завантажений.
З повагою.
|
|
| |