П`ятниця
26.04.2024
05:51

АРМ лікаря стаціонару Light - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум лікарів » Програми для медиків » АРМ лікаря стаціонару » АРМ лікаря стаціонару Light (Побажання по удосконаленню.)
АРМ лікаря стаціонару Light
HOUSEДата: Середа, 15.02.2012, 17:45 | Повідомлення # 1
Профі
Група: Адміністратори
Повідомлень: 451
Статус: Offline
Шановні колеги! На основі АРМ лікаря стаціонару зроблено Light-версію. Вилучено не потрібні ординатору функції, оптимізовано переходи по формах. Програма не є самостійною, це лише програмний модуль для АРМ лікаря стаціонару, котрий працює із цією базою.

З повагою.
 
ЛанаДата: Неділя, 19.02.2012, 11:02 | Повідомлення # 2
Профі
Група: Модератори
Повідомлень: 416
Статус: Offline
дякую за оновлення!

Удачі!
 
komarДата: Четвер, 24.10.2013, 13:24 | Повідомлення # 3
Любитель
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Статус: Offline
дуже зручно, дякую!)
 
SimaДата: Середа, 23.01.2019, 23:50 | Повідомлення # 4
Прохожий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Если вы хотите получить мощнейший заряд позитивных эмоций? Тогда Вулкан ждет вас! Здесь https://casino-vulcan3.com/ огромный выбор разнообразных развлечений на любой вкус, удобный интерфейс, красочное оформление и множество возможностей для выигрыша. Вас ждут лучшие забавы мира гемблинга, нужно только выбрать подходящую игру, активировать ее и удача улыбнется вам. Попробуйте играть прямо сейчас и вы насладитесь достаточно большим позитивом, прибылью и прекрасным настроением!
 
Форум лікарів » Програми для медиків » АРМ лікаря стаціонару » АРМ лікаря стаціонару Light (Побажання по удосконаленню.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов