Удосконалення
|
|
HOUSE | Дата: П`ятниця, 07.08.2009, 10:01 | Повідомлення # 1 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Хто попробував базу, прохання висловити свою думку по покращенню. Буду дуже вдячний.
З повагою.
|
|
| |
Lyubomyr_Khymycya | Дата: Вівторок, 27.10.2009, 19:41 | Повідомлення # 2 |
Прохожий
Група: Користувачі
| Добрий вечір Адміністратор. Я і моя дружина працюємо лікарем терапевтом. Мені дуже надоїли усі ці рукописи які ми робимо. Я вже перепробував декілька електронних безплатних історій хворіб (TherDep 4S, 5 та ін.), зараз пишу свою в Ассеs2003. Мені ваш задум найбільше сподобався. Але я би туди добавив Виписку, Стат талон, можна би було покращети попередній огляд, покращив би Епікриз, і такі речі як скарги і анамнез можна би було автоматизувати по типу як ви це зробили із щоденником, аба так, як це є у Ther Dep 5. Якщо ви би мені дали паролі щоб я міг добратися до ваших ФОРМ я би вам міг дещо помогти наприклад з попереднім оглядом, і епікризом ( там ще багото чого бракує, хоча я вам дякую ви зробили велечезну роботу і дали її для користування народу) Я майже зрозумів алгоритм Вашої програми, але щоб щось сутево вдосконалити мені треба зайти під АДМІНОМ, а цого я зробити не можу. Я буду дуже радий вам помогти, тим самим поможу собі і своїй дружині.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Вівторок, 27.10.2009, 20:21 | Повідомлення # 3 |
 Профі
| Quote (Lyubomyr_Khymycya) і такі речі як скарги і анамнез можна би було автоматизувати Ви не до кінця протестували програму - там це можна автоматизувати. Заповнюєте скарги, анамнез, обгрунтування діагнозу і натискаєм кнопку "зберегти як шаблон". У подальшому в полі із списком "вибір шаблону" вибираєм потрібний шаблон і все готово. Quote (Lyubomyr_Khymycya) епікризом ( там ще багото чого бракує Він просто не дописаний... Аналізи і обстеження переписує медсестра
З повагою.
|
|
| |
Lyubomyr_Khymycya | Дата: Середа, 28.10.2009, 10:01 | Повідомлення # 4 |
Прохожий
Група: Користувачі
| Я розумію, але скарги і анамнез треба писати вручну для кожнолго діагнозу поновому, а потім використовувати як шаблон, але в нашій практиці бувають скарги і анамнез нетеповий і таких шаблонів може бути безліч і в кінцевому результаті в них можна запутатись. Я пропоную зробити розділ в якому так як у Ther Dep5 можна кожного разу змінювати в залежності від пацієнта автоматизовано послідовно. Створюється меню яке послідовно в правельному порядку формує скарги і анамнез. Якщо би ви дали можливість скачати ваші бази у форматі MDB а не MDE, я би вам зміг дечим допомогти, а ще би я доповнив форму огляду пацієна, вона там досить скупенька (особливо серецево-судинна і дихальна система), в деяких полях взагалі відсутня вибірка (а там треба було б вставити до 3-5 елементів, і місцями проскакують русизми. Моя прозьба скиньте мені при можливості MDB формат вашої бази (я би її відредагував і назад вам її вишлю).
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 28.10.2009, 13:02 | Повідомлення # 5 |
 Профі
| Ви хочите починати вже ? Планую з нового року розпочати писати нову версію (після закінчення АРМ лікаря поліклініки).Quote (Lyubomyr_Khymycya) Створюється меню яке послідовно в правельному порядку формує скарги і анамнез. Повірте, не зручно - забирає багато часу. Легше дописати руками. Але можете спробувати. Завантажте МКХ 10 - там готовий алгоритм. Quote (Lyubomyr_Khymycya) доповнив форму огляду пацієна, вона там досить скупенька (особливо серецево-судинна і дихальна система) Який діагноз неможливо описати ? Quote (Lyubomyr_Khymycya) в деяких полях взагалі відсутня вибірка (а там треба було б вставити до 3-5 елементів Для запису необхідної нестандартної інформації.Quote (Lyubomyr_Khymycya) (я би її відредагував і назад вам її вишлю). Напишите свою - виставите на сайті для загального користування. PS. Прочитайте ОП
З повагою.
|
|
| |
лікар Андрій травматолог | Дата: Неділя, 08.11.2009, 21:43 | Повідомлення # 6 |
Група: Гості
| -де можно в вашій программі збільшити шифр первинного огляду мілкуватий)) -в місті менопаузи накладуються поля а так программа дуже хороша -також рекомендую звязати таблиці з МКХ10 (шкода і ганьба що на рідній мові його нема в інети) щоб набравши код діагноза ( наприклад S18)) автоматично підставлявся в поле з можливостью редагування - також нема можливість редагування форм під себе (я розумію це захист від дурака але є люди які щось патрают в цьому)
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 08:17 | Повідомлення # 7 |
 Профі
| Quote (лікар Андрій травматолог) -де можно в вашій программі збільшити шифр первинного огляду мілкуватий)) - не можна (потрібно редагувати базу). Шрифт зроблено мілким, щоб поміщалось на одну сторону листка. В новій версії планується збільшення шрифту із роздруковкою за алгоритмом наданим компанією Online-art Quote (лікар Андрій травматолог) -в місті менопаузи накладуються поля Дякую. Перевірю. В робочій версії не накладаються. Для завантаження база редагується (щоб не розголошувати дані пацієнтів). Можливо "вкрався" глюк. Quote (лікар Андрій травматолог) -також рекомендую звязати таблиці з МКХ10 (шкода і ганьба що на рідній мові його нема в інети) щоб набравши код діагноза ( наприклад S18)) автоматично підставлявся в поле з можливостью редагування Можна детальніше ? Код можна вставити за допомогою кнопки біля поля з шифром. Не приймете участь в перекладі ? Quote (лікар Андрій травматолог) - також нема можливість редагування форм під себе (я розумію це захист від дурака але є люди які щось патрают в цьому) Не тільки від дурака. Відкомпільована база працює стабільніше. Зареєструйтесь будь ласка.
З повагою.
|
|
| |
лікар Андрій травматолог | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 09:19 | Повідомлення # 8 |
Група: Гості
| Quote (HOUSE) Можна детальніше ? Код можна вставити за допомогою кнопки біля поля з шифром. Не приймете участь в перекладі ? Я мав на увазі не вставлення коду, а набравши сам код в поле підставлявся діагноз по МКХ10 з можливістю редагування його під конкретного пацієнта - на рахунок МКХ10 на українській мові в електронному форматі я звертався на сайт статистики де вони продають його в бумажному вигляді мені відмовили) а також знайшов його на сайті likar.org.ua але надати мені в електронному вигляді теж відмовились (українська щирість) тому залишається можливість сканування самої книги з подальшою обробкою(Finereader) або здерти з сайта likar.org.ua( але у них дуже дуже повільний він) в ручному режимі або Offline Explorer, Teleport Pro, WebCopier
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 09:50 | Повідомлення # 9 |
 Профі
| Quote (лікар Андрій травматолог) на рахунок МКХ10 на українській мові в електронному форматі я звертався на сайт статистики де вони продають його в бумажному вигляді мені відмовили) а також знайшов його на сайті likar.org.ua але надати мені в електронному вигляді теж відмовились (українська щирість) тому залишається можливість сканування самої книги з подальшою обробкою(Finereader) або здерти з сайта likar.org.ua( але у них дуже дуже повільний він) Краще з сайту МОЗ (все ж, офіційно). Це приблизно 12 000 нозологій. 600 назв я "ручками" перекладав 2 дні (по декілька годин). Якщо скопіювати назви і коди, викласти в певному форматі - можна в базу добавити автоматично (вже думав про написання програмки). На рахунок "щирих українців" - згоден. Чомусь, легше спілкуватись з іншими країнами. PS. Дякую за реєстрацію. Читайте особисті повідомлення.
З повагою.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 11:49 | Повідомлення # 10 |
 Профі
| Quote (HOUSE) Я мав на увазі не вставлення коду, а набравши сам код в поле підставлявся діагноз по МКХ10 з можливістю редагування його під конкретного пацієнта Чудова ідея. Можна зробити трошки інакше: із списку діагнозів фідфільтруються тільки ті, що відповідають шифру. Реалізація проста - ввести до діагнозів шифр, і фільтр пошифру.
З повагою.
|
|
| |
Andrej | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 16:24 | Повідомлення # 11 |
Прохожий
Група: Перевірені
| куда можу вислати свою базу яку звичайно я робив під себе в Acces2000 v Win98) тому хотів би бачити вашу розробку і під 2000(щоб покласти на старі машини)
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 16:29 | Повідомлення # 12 |
 Профі
| Quote (Andrej) куда можу вислати свою базу яку звичайно я робив під себе в Acces2000 v Win98) тому хотів би бачити вашу розробку і під 2000(щоб покласти на старі машини) З 2003 можете перетворити в 2000 аксесом. На старих буде працювати і така - пробував під 2007 рантаймом. Не забувайте переглядати Особисті Повідомлення !
З повагою.
|
|
| |
Andrej | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 17:01 | Повідомлення # 13 |
Прохожий
| Завантажив галочку не для перегляду не знайшов) Quote (HOUSE) З 2003 можете перетворити в 2000 аксесом. На старих буде працювати і така неможливе перетворення, функція із за мде формату відключена в 2003акссесі пробував на роботі запускати під 2000 незапускається тестую поки що дома)
|
|
| |
Andrej | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 17:10 | Повідомлення # 14 |
Прохожий
| Quote (Andrej) під 2007 рантаймом на 98 винде неможна встановити , а 2003 офис також дуже тормозить вин98, я перепробував повсякому) (самий найлутший це 2000 офіс для старих і не тільки машин))
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 17:17 | Повідомлення # 15 |
 Профі
| Quote (Andrej) на 98 винде неможна встановити Поміняйте інтернет експлорер на 6. 2003 рантайм буде працювати. Пошукаю. Десь повинен бути. Ваша програмка класна, простенька. Не хочете її викласти ? Зараз вона недоступна для загалу. ОП прочитали ?
З повагою.
|
|
| |