Тестування модулів
|
|
HOUSE | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 11:22 | Повідомлення # 1 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Шановні користувачі сайту і гості ! Прошу відписатись про виявлені баги в модулях АРМ лікаря поліклініки, побажання до програми. Багато часу затрачається на тестування, а не на написання програмного коду. При відповідях, прохання вказувати версію файлу (число).
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 11.04.2010, 15:17 | Повідомлення # 16 |
Профі
Група: Модератори
| Доброго дня! Протестувала модуль "АРМ лікаря поліклініки". виявилось: 1.При виборі мого рідного Драбівського району, чомусь спочатку видає помилку, хоча після введення іншого району- прийнявся і мій в роботу. 2. при введенні вулиці в м. Черкаси просить вибрати із списку, якого немає. 3. після введення діагнозу в огляді пацієнта запитує дозволу додати до супутніх і прошифрувати. шифрування не вдається, ще і зникає вся введена інформація щодо стану хворого. 4. хотіла ввести план обстежень- знов хоче шифрувати діагноз і зникає попередня інформація 5.Чому б Вам не зробити вибір і додавання шаблонів плану лікування, як в арм лікаря стаціонару? 6. хотіла перешифрувати введену Вами ГХ - віконце не відповідає , або я щось не та роблю. Мабуть досить помилок для того, щоб Вам не сумно було, що ніхто не пише зауважень PS. може завантажити базу стандартів SMD із офіційного сайту МОЗ, щоб частинами не перекидати усі протоколи, а потім лише оновлювати?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 07:20 | Повідомлення # 17 |
 Профі
| Не вдалося повторити глюки. Для шифрування потрібно натиснути кнопку МКХ 10
З повагою.
|
|
| |
general | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 10:17 | Повідомлення # 18 |
 Прохожий
Група: Користувачі
| Шановний HOUSE, трохи покумекавши зрозумів як користуватіся кодуванням чараз базу МКБ, та хочу запропонуваті вам, а чи не можна зробити так, щоб колі відбувається кодування, т на ормі огляд змінювався не лише код діагнозу, а й сам діагноз співпадав з тім як він вказаній в базі МБК, що зкажете
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 10:23 | Повідомлення # 19 |
 Профі
| Quote (general) не лише код діагнозу, а й сам діагноз співпадав з тім як він вказаній в базі МБК, що зкажете Формулювання діагнозу в карточці, історіїї хвороби відрізняється від формулювання в МКХ. ТакГіпертонічна хвороба ІІ ст. ... та Гіпертонічна хвороба ІІ ст. ... Гіпертонічний криз ... будуть однаково сформульовані в МКБ і однаково прошифровані.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 18:12 | Повідомлення # 20 |
Профі
| Добрий вечір! Протестувала новий модуль 10.04.2010 АРМ лікаря поліклініки V1.0.240510-test . Ніби працює нормально, але виникли такі труднощі: 1. При спробі введння мого любого Драбівського району (і в Новому пацієнті і в налаштуваннях) вимагає таке:
Удачі!
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 18:15 | Повідомлення # 21 |
Профі
| 2. При виборі району м. Київ, вимагає введення населеного пункту і не дає ввести вулицю. Пише наступне:
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 19:29 | Повідомлення # 22 |
 Профі
| В мене все працює... Перезавантажте комп.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 19:48 | Повідомлення # 23 |
Профі
| Перезавнтажила комп, але баги не зникли Може щось не так роблю - мабуть мені треба йти у перший клас і вчитись комп"ютерній грамоті
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 20:31 | Повідомлення # 24 |
 Профі
| Ще раз перевірив завантажену з сайта базу. Все працює. Завантажте собі знову - можливо архів скачався з помилками.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 20:45 | Повідомлення # 25 |
Профі
| Все зробила як Ви радите, але все рівно при спробі зберегти дані пацієнта з Києва (Голосіївський район), вимагає в мене ввести назву населеного пункту. :). Я Вас уже замучила, мабуть... Хай уже так і буде, зрештою в мене не надто багато киян на прийомі - 1-2 в день.
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 21:03 | Повідомлення # 26 |
 Профі
| Помилка, дійсно, була при зберіганні даних пацієнта. Виправив і перезалив.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 21:06 | Повідомлення # 27 |
Профі
| Дуже дякую!
Удачі!
|
|
| |
Vike | Дата: Середа, 16.06.2010, 14:32 | Повідомлення # 28 |
 Прохожий
| Якщо можливо, то я російською Clinic_V1_test_240510_1.mde 1. При заполнении формы с невыбранным шаблоном информация не сохраняется, соответственно необходимо либо решить вопрос сохранения информации либо запретить ее ввод при невыбранном шаблоне. 2. В поле со Скаргами и Общим состоянием при редактировании стандартная комбинация клавиш Shift+End приводит к выходу в меню с пациентами вместо пометки строки от позиции курсора до конца строки. 3. Введенную информацию о пациенте (телефоны, паспорт, адрес, идент. код) нельзя просмотреть в процессе эксплуатации программы. 3. Перевод на русский язык не закончен (к сожалению тут у нас на юге Украины реальное общение происходит на русском и врачи по старинке его используют)
Повідомлення відредагував Vike - Середа, 16.06.2010, 14:44 |
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 16.06.2010, 17:28 | Повідомлення # 29 |
 Профі
| Quote (Vike) Якщо можливо, то я російською Без проблем 1. Не зберігається інформація при не заповненому статусі. 2. Так зроблено. Буду міняти (використання комбінації Alt + буква) 3. Ще не зроблено. буде дороблятись "в процесі" (Тося зробе ). Права кнопка мишки в списку пацієнтів відкриває контекстне меню - а в ньому пункт дані пацієнта. "Другое лево", тобто друге 3. Що не зроблено ? Навпаки, не зроблена повністю українською МКХ
З повагою.
|
|
| |
Vike | Дата: Четвер, 17.06.2010, 11:08 | Повідомлення # 30 |
 Прохожий
| Quote (HOUSE) 1. Не зберігається інформація при не заповненому статусі. А який статус треба заповнити?
|
|
| |