Тестування модулів
|
|
HOUSE | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 11:22 | Повідомлення # 1 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Шановні користувачі сайту і гості ! Прошу відписатись про виявлені баги в модулях АРМ лікаря поліклініки, побажання до програми. Багато часу затрачається на тестування, а не на написання програмного коду. При відповідях, прохання вказувати версію файлу (число).
З повагою.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:52 | Повідомлення # 46 |
 Профі
| Quote (Лана) Я не знаю,що таке рантайм, колись на старому ноуті пробувала підключити для якоїсь програми, та не вдалось, так і вискакує мені постійно якась помилка на англійській мові, яку я 2 роки видалити не можу. Видалити рантайм. Аксес в усьому світі платний, рантайм - безплатний до нього додатор, який позволяє працювати з базами даних, але не дає змоги програмувати... Quote (Лана) але у мене відразу закривається і архівується і огляд вдома і при захворюванні. А можна скрин
З повагою.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:55 | Повідомлення # 47 |
 Профі
| Quote (Лана) До речі: а чому в "шапці" не пише "огляд вдома"? Варіанти оглядів можна добавляти самому.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:56 | Повідомлення # 48 |
Профі
Група: Модератори
| А як його(скрин) зробити коли програма закривається , тільки перед тим питає чи архівувати дані?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:59 | Повідомлення # 49 |
 Профі
| Quote (Лана) програма закривається , тільки перед тим питає чи архівувати дані? Такого не повинно бути. Познущаюсь над прогою ще сам на іншій машині. Деколи вилазять дивні глюки.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 22:10 | Повідомлення # 50 |
Профі
| Вітаю з новим званням, пане Полковнику! Тільки знущатись ні над ким і ні над чим не треба! Може це я щось не так роблю...
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 09:47 | Повідомлення # 51 |
 Профі
| Quote (Лана) 1) Неможливо оновити список користувачів: при додаванні нового користувача у список він не потрапляє і відповідно зміні не підлягає; 3)Підпис під оглядом Гласить :Терапевт admin, хоча користувач із зміненим прізвищем програмою прийнятий і на пароль (і зміну паролю) відкликається. 4) при закритті роздруковки закривається і архівується увесь модуль. 1,3 - виправив. 4 - в мене не закривається , але, про всяк випадок, вніс деякі зміни - добавив панель для звітів.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 10:08 | Повідомлення # 52 |
Профі
| Протестувала сьогоднішнє оновлення Поліклініки - все працює - і список, і підписи , і програма не закривається Дякую!
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 10:16 | Повідомлення # 53 |
 Профі
| Ще трошки і можна буде виставляти робочу версію. З сімейним журналом ще не повністю розібрався
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 10:25 | Повідомлення # 54 |
Профі
| А що там із сімейним журналом? Де його можна побачити?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 10:48 | Повідомлення # 55 |
 Профі
| Ось він з інструкцією:
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 11:17 | Повідомлення # 56 |
Профі
| 1)Наскільки я розумію, під наглядом сімейного лікаря повинні знаходитись усі жителі дільниці із залученням вузьких фахівців за потребою. 2) ще було б добре, щоб групи ризику і предонкопатології могли формуватись автоматично в залежності від комбінації факторів ризику згідно 192 наказу. 3)і звичайно, потрібно було б, щоб формувались звіти по диспансеризації пільгових категорій населення автоматично у відповідності до офіційних МОЗовських форм звітності. Бо я працювала з ветеранами, то це кошмар, поки складеш докупи усі звіти Можу дати зразок звітів по ветеранах, може якісь ідеї пригодяться:
Удачі!
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 11:19 | Повідомлення # 57 |
Профі
| іще по району:
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 11:26 | Повідомлення # 58 |
 Профі
| Quote (Лана) 2) ще було б добре, щоб групи ризику і предонкопатології могли формуватись автоматично в залежності від комбінації факторів ризику згідно 192 наказу. А з цього місця подетальніше....
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 11:40 | Повідомлення # 59 |
Профі
| У мене на компі цього наказу немає, вийду на роботу,знайду в папках та перенесу у ворд - перешлю
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 11:43 | Повідомлення # 60 |
 Профі
| А не знаєте дати і назви ? Знайду
З повагою.
|
|