Понеділок
07.07.2025
08:03

Тестування модулів - Сторінка 4 - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
Тестування модулів
HOUSEДата: Понеділок, 07.12.2009, 11:22 | Повідомлення # 1
Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
Шановні користувачі сайту і гості !
Прошу відписатись про виявлені баги в модулях АРМ лікаря поліклініки, побажання до програми. Багато часу затрачається на тестування, а не на написання програмного коду. sad
При відповідях, прохання вказувати версію файлу (число).

З повагою.

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 21:52 | Повідомлення # 46
Профі
Quote (Лана)
Я не знаю,що таке рантайм, колись на старому ноуті пробувала підключити для якоїсь програми, та не вдалось, так і вискакує мені постійно якась помилка на англійській мові, яку я 2 роки видалити не можу.

Видалити рантайм. Аксес в усьому світі платний, рантайм - безплатний до нього додатор, який позволяє працювати з базами даних, але не дає змоги програмувати... wacko cry
Quote (Лана)
але у мене відразу закривається і архівується і огляд вдома і при захворюванні.

А можна скрин wacko

З повагою.

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 21:55 | Повідомлення # 47
Профі
Quote (Лана)
До речі: а чому в "шапці" не пише "огляд вдома"?

Варіанти оглядів можна добавляти самому. smile

З повагою.

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 21:56 | Повідомлення # 48
Профі
Група: Модератори
А як його(скрин) зробити коли програма закривається , тільки перед тим питає чи архівувати дані?

Удачі!

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 21:59 | Повідомлення # 49
Профі
Quote (Лана)
програма закривається , тільки перед тим питає чи архівувати дані?

Такого не повинно бути. wacko Познущаюсь над прогою ще сам на іншій машині. Деколи вилазять дивні глюки.

З повагою.

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 22:10 | Повідомлення # 50
Профі
Вітаю з новим званням, пане Полковнику! Тільки знущатись ні над ким і ні над чим не треба! Може це я щось не так роблю... wacko smile bye

Удачі!

HOUSEДата: Понеділок, 28.06.2010, 09:47 | Повідомлення # 51
Профі
Quote (Лана)
1) Неможливо оновити список користувачів: при додаванні нового користувача у список він не потрапляє і відповідно зміні не підлягає;
3)Підпис під оглядом Гласить :Терапевт admin, хоча користувач із зміненим прізвищем програмою прийнятий і на пароль (і зміну паролю) відкликається.
4) при закритті роздруковки закривається і архівується увесь модуль.

1,3 - виправив. smile
4 - в мене не закривається tongue , але, про всяк випадок, вніс деякі зміни - добавив панель для звітів. cool

З повагою.

ЛанаДата: Понеділок, 28.06.2010, 10:08 | Повідомлення # 52
Профі
Протестувала сьогоднішнє оновлення Поліклініки - все працює - і список, і підписи , і програма не закривається smile Дякую! biggrin

Удачі!

HOUSEДата: Понеділок, 28.06.2010, 10:16 | Повідомлення # 53
Профі
Ще трошки і можна буде виставляти робочу версію. smile З сімейним журналом ще не повністю розібрався wacko

З повагою.

ЛанаДата: Понеділок, 28.06.2010, 10:25 | Повідомлення # 54
Профі
А що там із сімейним журналом? Де його можна побачити? smile surprised

Удачі!

HOUSEДата: Понеділок, 28.06.2010, 10:48 | Повідомлення # 55
Профі
Ось він з інструкцією:
Прикріплення: f025_8_1_0.doc (95.0 Kb)

З повагою.

ЛанаДата: Понеділок, 28.06.2010, 11:17 | Повідомлення # 56
Профі
1)Наскільки я розумію, під наглядом сімейного лікаря повинні знаходитись усі жителі дільниці із залученням вузьких фахівців за потребою.
2) ще було б добре, щоб групи ризику і предонкопатології могли формуватись автоматично в залежності від комбінації факторів ризику згідно 192 наказу.
3)і звичайно, потрібно було б, щоб формувались звіти по диспансеризації пільгових категорій населення автоматично у відповідності до офіційних МОЗовських форм звітності. Бо я працювала з ветеранами, то це кошмар, поки складеш докупи усі звіти wacko Можу дати зразок звітів по ветеранах, може якісь ідеї пригодяться:
Прикріплення: _T1-1-.xls (92.5 Kb)

Удачі!

ЛанаДата: Понеділок, 28.06.2010, 11:19 | Повідомлення # 57
Профі
іще по району:
Прикріплення: 1654403.xls (89.0 Kb)

Удачі!

HOUSEДата: Понеділок, 28.06.2010, 11:26 | Повідомлення # 58
Профі
Quote (Лана)
2) ще було б добре, щоб групи ризику і предонкопатології могли формуватись автоматично в залежності від комбінації факторів ризику згідно 192 наказу.

А з цього місця подетальніше.... smile

З повагою.

ЛанаДата: Понеділок, 28.06.2010, 11:40 | Повідомлення # 59
Профі
У мене на компі цього наказу немає, вийду на роботу,знайду в папках та перенесу у ворд - перешлю smile

Удачі!

HOUSEДата: Понеділок, 28.06.2010, 11:43 | Повідомлення # 60
Профі
А не знаєте дати і назви ? Знайду wacko smile

З повагою.

Пошук:

Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов