Понеділок
07.07.2025
06:14

Тестування модулів - Сторінка 3 - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
Тестування модулів
HOUSEДата: Понеділок, 07.12.2009, 11:22 | Повідомлення # 1
Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
Шановні користувачі сайту і гості !
Прошу відписатись про виявлені баги в модулях АРМ лікаря поліклініки, побажання до програми. Багато часу затрачається на тестування, а не на написання програмного коду. sad
При відповідях, прохання вказувати версію файлу (число).

З повагою.

HOUSEДата: Четвер, 17.06.2010, 12:04 | Повідомлення # 31
Профі
Quote (general)
На работе пробывал осуществить сетевой доступ к базе через возможность разделения баз

...есть небольшие сложности с распичатыванием отчотов. При нажатии кнопки печать пишет что не достаточно памяти обьект используеться другими приложениями закройте их и повторите попытку.

1. Це вже потрібно робити комерційний варіант, і не сітковий а через веб інтерфейс.
2. Не знаю... В мене працює нормально. Що не роздрукувало ?
PS. Читайте особисті повідомлення !

З повагою.

HOUSEДата: Четвер, 17.06.2010, 12:07 | Повідомлення # 32
Профі
Quote (Vike)
А який статус треба заповнити?

Потрібно заповнити великі порожні поля:скарги, анамнез та об'єктивний статус. "Порожнє" відвідування програма не зберігає.

З повагою.

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 17:51 | Повідомлення # 33
Профі
Група: Модератори
Доброго Вам вечора! Хотіла протестувати оновлену Поліклініку, та чомусь не можу підключити дані, потім вимагає вибрати користувача і з списку, який чомусь відсутній, та і пароль довгий- поки шукаєш користувача і вводиш пароль час закінчується smile cry wacko

Удачі!

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 18:04 | Повідомлення # 34
Профі
Доброго вечора smile . Потрібно підключити дані (вибрати у вікні що відкривається потрібний файл), інакше список користувачів буде порожній. Програма повинна бути видобута з архіву.

З повагою.

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 18:16 | Повідомлення # 35
Профі
А який файл треба підключати і де його шукати? У мене для підключення вискакує data_clinic.mdb , але чомусь не хоче підключатись smile cry Раніше виходило без проблем, мабуть перевчилась? smile wacko

Удачі!

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 18:18 | Повідомлення # 36
Профі
Ось на ньому і клацнути, а потім кнопку "Відкрити".

З повагою.

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 18:40 | Повідомлення # 37
Профі
Мабуть сьогодні не мій день- ніяким боком не хоче підключатись cry буду пробувати завтра...

Удачі!

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 18:42 | Повідомлення # 38
Профі
Дещо зміню в модулі підключення і перезалию. bye Добавлю автопошук підключення таблиць. smile

З повагою.

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 20:48 | Повідомлення # 39
Профі
Дуже дякую за останнє оновлення, навіть мені вдалося підключити дані і протестувати модуль smile . Загалом враження позитивне, виявились наступні недоречності:
1) Неможливо оновити список користувачів: при додаванні нового користувача у список він не потрапляє і відповідно зміні не підлягає;
2)При виборі мого рідного району пише кілька разів,що запис відсутній, хоча пізніше приймає цей вибір wacko ; Немає вибору місто/село/смт sad
3)Підпис під оглядом Гласить :Терапевт admin, хоча користувач із зміненим прізвищем програмою прийнятий і на пароль (і зміну паролю) відкликається. smile
4) при закритті роздруковки закривається і архівується увесь модуль. wacko
Покищо ніби все. Якщо знайду ще щось - напишу. smile

Удачі!

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 20:57 | Повідомлення # 40
Профі
Дякую за тестування ! smile
Quote (Лана)
Немає вибору місто/село/смт

Тип населеного пункту визначається автоматично з класифікатора.
Quote (Лана)
3)Підпис під оглядом Гласить :Терапевт admin, хоча користувач із зміненим прізвищем програмою прийнятий і на пароль (і зміну паролю) відкликається.

Такий баг дійсно є sad
Quote (Лана)
4) при закритті роздруковки закривається і архівується увесь модуль.

Роздруковці чого ?

З повагою.

Повідомлення відредагував HOUSE - Неділя, 27.06.2010, 21:06

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 21:11 | Повідомлення # 41
Профі
1) хтозна як воно визначається з класифікатора, але у нас покищо числиться смт, а не місто;
2)змінений Користувач не хоче потрапляти в список і не потрапляє у підпис, працює тільки при відкриванні програми;
3)в роздруковці огляду при захворюванні(після відкривання для перегляду на все вікно). smile
4) іще може підписувати просто :Лікар Прізвище І.П.? Бо виходить огляд кардіолога, а підпис терапевт адмін biggrin

Удачі!

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 21:32 | Повідомлення # 42
Профі
Quote (Лана)
1) хтозна як воно визначається з класифікатора, але у нас покищо числиться смт, а не місто;

Для звіту це не має значення - там тільки с/м.
Quote (Лана)
4) іще може підписувати просто :Лікар Прізвище І.П.? Бо виходить огляд кардіолога, а підпис терапевт адмін

Записати в посаді : "Лікар" tongue

З повагою.

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 21:38 | Повідомлення # 43
Профі
Та не можу я змінити ні користувача, ні посаду - список користувачів пустий!!! Чому??? Додавання проходить, але у список не вносяться, може я не там шукаю? wacko cry surprised

Удачі!

HOUSEДата: Неділя, 27.06.2010, 21:40 | Повідомлення # 44
Профі
Quote (Лана)
Та не можу я змінити ні користувача, ні посаду - список користувачів пустий!!! Чому??? Додавання проходить, але у список не вносяться, може я не там шукаю?

Є такий глюк. Дякую. sad Правлю.
Quote (Лана)
3)в роздруковці огляду при захворюванні(після відкривання для перегляду на все вікно).

Протестував у 2003 і 2007 рантаймі. Але в мене не вилітає. wacko

З повагою.

ЛанаДата: Неділя, 27.06.2010, 21:48 | Повідомлення # 45
Профі
Я не знаю,що таке рантайм, колись на старому ноуті пробувала підключити для якоїсь програми, та не вдалось, так і вискакує мені постійно якась помилка на англійській мові, яку я 2 роки видалити не можу. Тому тут встановлювати не ризикну... Я його боюсь smile sad cry , але у мене відразу закривається і архівується і огляд вдома і при захворюванні. smile До речі: а чому в "шапці" не пише "огляд вдома"? Ми завжди в амб.карті це вказуємо.

Удачі!

Пошук:

Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов