Тестування модулів
|
|
HOUSE | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 11:22 | Повідомлення # 1 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Шановні користувачі сайту і гості ! Прошу відписатись про виявлені баги в модулях АРМ лікаря поліклініки, побажання до програми. Багато часу затрачається на тестування, а не на написання програмного коду. При відповідях, прохання вказувати версію файлу (число).
З повагою.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 17.06.2010, 12:04 | Повідомлення # 31 |
 Профі
| Quote (general) На работе пробывал осуществить сетевой доступ к базе через возможность разделения баз ...есть небольшие сложности с распичатыванием отчотов. При нажатии кнопки печать пишет что не достаточно памяти обьект используеться другими приложениями закройте их и повторите попытку. 1. Це вже потрібно робити комерційний варіант, і не сітковий а через веб інтерфейс. 2. Не знаю... В мене працює нормально. Що не роздрукувало ? PS. Читайте особисті повідомлення !
З повагою.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 17.06.2010, 12:07 | Повідомлення # 32 |
 Профі
| Quote (Vike) А який статус треба заповнити? Потрібно заповнити великі порожні поля:скарги, анамнез та об'єктивний статус. "Порожнє" відвідування програма не зберігає.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 17:51 | Повідомлення # 33 |
Профі
Група: Модератори
| Доброго Вам вечора! Хотіла протестувати оновлену Поліклініку, та чомусь не можу підключити дані, потім вимагає вибрати користувача і з списку, який чомусь відсутній, та і пароль довгий- поки шукаєш користувача і вводиш пароль час закінчується
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 18:04 | Повідомлення # 34 |
 Профі
| Доброго вечора . Потрібно підключити дані (вибрати у вікні що відкривається потрібний файл), інакше список користувачів буде порожній. Програма повинна бути видобута з архіву.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 18:16 | Повідомлення # 35 |
Профі
| А який файл треба підключати і де його шукати? У мене для підключення вискакує data_clinic.mdb , але чомусь не хоче підключатись Раніше виходило без проблем, мабуть перевчилась?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 18:18 | Повідомлення # 36 |
 Профі
| Ось на ньому і клацнути, а потім кнопку "Відкрити".
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 18:40 | Повідомлення # 37 |
Профі
| Мабуть сьогодні не мій день- ніяким боком не хоче підключатись буду пробувати завтра...
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 18:42 | Повідомлення # 38 |
 Профі
| Дещо зміню в модулі підключення і перезалию. Добавлю автопошук підключення таблиць.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 20:48 | Повідомлення # 39 |
Профі
| Дуже дякую за останнє оновлення, навіть мені вдалося підключити дані і протестувати модуль . Загалом враження позитивне, виявились наступні недоречності: 1) Неможливо оновити список користувачів: при додаванні нового користувача у список він не потрапляє і відповідно зміні не підлягає; 2)При виборі мого рідного району пише кілька разів,що запис відсутній, хоча пізніше приймає цей вибір ; Немає вибору місто/село/смт 3)Підпис під оглядом Гласить :Терапевт admin, хоча користувач із зміненим прізвищем програмою прийнятий і на пароль (і зміну паролю) відкликається. 4) при закритті роздруковки закривається і архівується увесь модуль. Покищо ніби все. Якщо знайду ще щось - напишу.
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 20:57 | Повідомлення # 40 |
 Профі
| Дякую за тестування ! Quote (Лана) Немає вибору місто/село/смт Тип населеного пункту визначається автоматично з класифікатора.Quote (Лана) 3)Підпис під оглядом Гласить :Терапевт admin, хоча користувач із зміненим прізвищем програмою прийнятий і на пароль (і зміну паролю) відкликається. Такий баг дійсно є Quote (Лана) 4) при закритті роздруковки закривається і архівується увесь модуль. Роздруковці чого ?
З повагою.
Повідомлення відредагував HOUSE - Неділя, 27.06.2010, 21:06 |
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:11 | Повідомлення # 41 |
Профі
| 1) хтозна як воно визначається з класифікатора, але у нас покищо числиться смт, а не місто; 2)змінений Користувач не хоче потрапляти в список і не потрапляє у підпис, працює тільки при відкриванні програми; 3)в роздруковці огляду при захворюванні(після відкривання для перегляду на все вікно). 4) іще може підписувати просто :Лікар Прізвище І.П.? Бо виходить огляд кардіолога, а підпис терапевт адмін
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:32 | Повідомлення # 42 |
 Профі
| Quote (Лана) 1) хтозна як воно визначається з класифікатора, але у нас покищо числиться смт, а не місто; Для звіту це не має значення - там тільки с/м.Quote (Лана) 4) іще може підписувати просто :Лікар Прізвище І.П.? Бо виходить огляд кардіолога, а підпис терапевт адмін Записати в посаді : "Лікар"
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:38 | Повідомлення # 43 |
Профі
| Та не можу я змінити ні користувача, ні посаду - список користувачів пустий!!! Чому??? Додавання проходить, але у список не вносяться, може я не там шукаю?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:40 | Повідомлення # 44 |
 Профі
| Quote (Лана) Та не можу я змінити ні користувача, ні посаду - список користувачів пустий!!! Чому??? Додавання проходить, але у список не вносяться, може я не там шукаю? Є такий глюк. Дякую. Правлю.Quote (Лана) 3)в роздруковці огляду при захворюванні(після відкривання для перегляду на все вікно). Протестував у 2003 і 2007 рантаймі. Але в мене не вилітає.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 27.06.2010, 21:48 | Повідомлення # 45 |
Профі
| Я не знаю,що таке рантайм, колись на старому ноуті пробувала підключити для якоїсь програми, та не вдалось, так і вискакує мені постійно якась помилка на англійській мові, яку я 2 роки видалити не можу. Тому тут встановлювати не ризикну... Я його боюсь , але у мене відразу закривається і архівується і огляд вдома і при захворюванні. До речі: а чому в "шапці" не пише "огляд вдома"? Ми завжди в амб.карті це вказуємо.
Удачі!
|
|
| |