Баги
|
|
HOUSE | Дата: П`ятниця, 07.08.2009, 09:58 | Повідомлення # 1 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Хто попробував базу, прохання відписатись з виявлених багів. Не всі можу виловити сам. Буду дуже вдячний.
З повагою.
|
|
| |
Гість | Дата: П`ятниця, 25.09.2009, 15:22 | Повідомлення # 2 |
Група: Гості
| В Івано-Франківській області нема Тисменецького району. Він знаходиться в Івано-Франківському районі. відповідно Лисець відноситься до Тисменецького району, якого нема. Лисець теж знаходиться у Франківському районі.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 26.09.2009, 13:21 | Повідомлення # 3 |
 Профі
| Дякую. Виправлю. Використовував стару базу населених пунктів. В ній нема навіть деяких районів.
З повагою.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 26.09.2009, 21:26 | Повідомлення # 4 |
 Профі
| Quote (Гість) В Івано-Франківській області нема Тисменецького району. Він знаходиться в Івано-Франківському районі. відповідно Лисець відноситься до Тисменецького району, якого нема. Лисець теж знаходиться у Франківському районі. Не зрозумів. Ви маєте на увазі, що необхідно добавити Тисменецький район ? Якщо так, напишіть, будь ласка, які населені пункти до нього відносяться.
З повагою.
|
|
| |
Гість | Дата: Понеділок, 28.09.2009, 08:06 | Повідомлення # 5 |
| Саме краще тут можна глянути. http://snezok.com/ivano-frankivska/index.html ну і далі кожний район окремо
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 05.10.2009, 13:17 | Повідомлення # 6 |
 Профі
| Частково виправив помилку по Тисменецькому району (добавив район і його населені пункти). У каталозі поштових індексів відсутні деякі населені пункти - є тільки ті в яких розміщена сільрада. Відсутні залишив на російській мові. Зараз пишу частину бази по вибору населених пунктів на основі КОАТУУ (Державний класифікатор обєктів адміністративно-територіального устрою України). Можливо викладу для тестування через 2-3 тижні.
З повагою.
|
|
| |
Гість | Дата: Четвер, 19.11.2009, 19:49 | Повідомлення # 7 |
| При завантаженні програми повідомлення: Проект Visual Basic для приложений в базе даных поврежден Що це значить?
|
|
| |
HOUSE | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 10:49 | Повідомлення # 8 |
 Профі
| Який файл Ви завантажували ? Потрібно перевірити. Можливо, не коректно завантажився архів, а можливо баг у VBA викладеної версії (редагується робоча версія і видаляються дані пацієнтів, при цьому можлива поява багів). Дякую.
З повагою.
|
|
| |
Andrej | Дата: Четвер, 26.11.2009, 13:39 | Повідомлення # 9 |
Прохожий
Група: Перевірені
| при сбробі напечатати протокол операції видає помилку(відсутній отчет також нема таблиці сотрудники) бажано б зробити можливість напечатати виписку(не тільки епікріз)
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 26.11.2009, 14:08 | Повідомлення # 10 |
 Профі
| Quote (Andrej) бажано б зробити можливість напечатати виписку(не тільки епікріз) Добавте кнопку використати первинний опис (таку як в щоденниках). Алгоритм візьміть той самий, тільки замість вставити в щоденник - вставляйте в виписку. Quote (Andrej) нема таблиці сотрудники Замість неї таблиці "acc" і "acc_list". Алгоритм вибору можна взяти з форми "start". Довідник співробітників винесено у налаштування - системні (кнопка Сотрудники - не потрібна.
З повагою.
|
|
| |
Vavannet | Дата: Четвер, 04.02.2010, 23:04 | Повідомлення # 11 |
Любитель
Група: Друзі
| HOUSE ! Добрых суток! Прошу прощения если я не в ту ветку. АРМ врача ,а затем АРМ хирурга использую давно и был уверен,что мне это как раз надо как хирургу.Хотя был один минус- я не пишу отчётов и этими прогами пользовался только я один в отделении. Что касается "Стационара"- у меня возникло ряд проблем. 1.Прога встала нормально. 2.Когда поменял зав хо на своего,то ч/з несколько дней "общий обход зава"_ он стал резко начмедом.Подпись под дневником. А если распечатываю дневники в Word-е /увеличивая шрифт/,остаётся начальник без должности .Слава богу хоть с ФИО . 3.Дальше полез редактировать дневники /много русских слов/,хоть я и не филолог по укр .языку.Во вкладке "дневники" смысловые поля поразползались,правда не все.И кое-где я менял выражения. Хотя запоминаешь ,где искать ,но теряешь время. 4. А потом прога меня морально добила ,буквально сегодня.Вчера выбрыкнулась пару раз .А сегодня система.Отпечатавшись в дневниках или заполнившись в "Подробно", при переходе в "Рух хворих" - попадаю на поле без одного больного.Полностью перезапускаюсь.. А теперь с Вашего позволения вопросы: 1. Как заполнить поле " Д-з при госпитализации" 2.Могу ли я в акаунтах перебить на своих, нужных мне в работе сотрудников /не будет как с завом?/. И честно! Прога мне всё равно нравится,--какая-то она лёгкая и работаешь с ней быстрее.Но конечно период шаблонов пройти придётся Спасибо. Продолжу дальше...  Додано (05.02.2010, 00:04) --------------------------------------------- У мене те ж саме. Ще не разу протокола не зміг роздрукувати. 
Удачі !
|
|
| |
HOUSE | Дата: П`ятниця, 05.02.2010, 08:38 | Повідомлення # 12 |
 Профі
| 2. Сорі. Сам зав... Тому пропустив цей глюк. 3. Бажано редагувати по порядку. Напишіть детальніше зауваження. Я користуюсь тільки декільками кнопочками (ті що стосуються обходу начмеда). А так використовую кнопку "використати первинний опис" - створюю перший щоденник. Далі - "копіювати попередній" і його редагую... 4. Можна детальніше ? ___________________ 1. В якій формі ? В "Подробно" вставляється самостійно з первинного огляду. 2. Можна. Не буде. Але спочатку добавте своїх, а потім видаліть непотрібних. 3. Не зробив протоколу . Мені був не потрібний. Викладіть приблизний текст - зроблю. PS. В неділю викладу оновлену АРМ лікаря стаціонару. Встановіть її. В ній баги програми будуть виправлятися без втрати даних. PPS. Форум оживився. Тепер можна буде написати нормальну прогу !
З повагою.
|
|
| |
Vavannet | Дата: Субота, 06.02.2010, 15:57 | Повідомлення # 13 |
Любитель
| Доброго дня HOUSE-се ! Я не розповів декілька речей! Прошу вибачення! Не думав ,що вони мають сенс. 1- я непрацюю з первинним описом хворих / зав. заборонив ,бо у відділку інша форма/. Но логічний зв*зок Вашої проги я зрозумів. 2 - на ПК прцюю інколи і в АРМ хірурга. Quote (HOUSE) 4. Можна детальніше ? -після заповненя форми "Подробно"! та "Щоденник"- потрапляю на чисту сторінку "Рух хворих". У часі ,це я зв*язую з редагуванням кнопок "Щоденника". І честно кажучи, бажано друкувати протокол операцій з Стаціонару" , а не скакати до АРМ хірурга , а форма "Протокол операції" у Вас є. Було б цікаво коли б ця вкладка /Протокол операції / редагувалась ,як вкладка "щоденник" , а може це занадто.Для ВАс це труд , а я лише юзер /користувач/.Зараз дома прогоню ч/з прогу якого небудь Пупкіна Стельного Додано (06.02.2010, 16:57) --------------------------------------------- Перепрошую, HOUSE-се! Забув запитати.. Ви казали ,що в неділю маєте викласти новий образчик "стационару".Ото ж і запитання , :" Треба зносити останню версію, чи буде ,як апгрейт?.Чи можна в нову версію експортувати базу даних з останьої?"Знов забивати хворихї не дуже бажано , але як буде , так і буде.. 
Удачі !
Повідомлення відредагував Vavannet - Субота, 06.02.2010, 15:59 |
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 06.02.2010, 17:13 | Повідомлення # 14 |
 Профі
| Quote (Vavannet) Ви казали ,що в неділю маєте викласти новий образчик "стационару".Ото ж і запитання , :" Треба зносити останню версію, чи буде ,як апгрейт?.Чи можна в нову версію експортувати базу даних з останьої?"Знов забивати хворихї не дуже бажано , але як буде , так і буде.. Вже виклав. Останню версію потрібно зносити (на наполегливі прохання, прийшлось змінити деякі таблиці). Але, якщо вмієте програмувати в аксес - дані можна перенести. Або використати прогу для синхронізації структур бази. В подальшому будуть апгрейди із збереженням даних. Над протоколом операції можна подумати, якщо опишите потребу детальніше. PS. Не розумію, чому заборонений опис - він згідно всіх чинних інструкцій. Якщо його все таки заповнювати, використовуючи шаблони, скоротиться час на заповнення виписки і щоденників.
З повагою.
|
|
| |
Vavannet | Дата: Субота, 06.02.2010, 20:41 | Повідомлення # 15 |
Любитель
| Извините HOUSE, но зав Вы..а каждый зав правит по своему.У моего-желание быть всем ,а делать...Хотя это описание лет 5-ть назад делал я и по свое инициативе./но это всё лирика/. Теперь о протоколлле.Форма его у Вас есть , но я не сумел и в этой версии его распечатать. Подскажите -почему? И как с этим справиться. Как я понимаю - вы не хирург.Поэтому я распишу,как вижу дополнение к протоколу ,как в вкладке "Щоденник" и отправлю Вам в экселе.По вкладке "Щоденник " есть одно , с моей точки зрения ,неудобство.А именно , что нельзя вставлять по месту нахождения курсора выражение из набора выражений .Ну вот пока и всё..Буду юзать дальше..
Удачі !
|
|
| |