Баги
|
|
Vavannet | Дата: Понеділок, 15.02.2010, 18:33 | Повідомлення # 31 |
Любитель
Група: Друзі
Статус: Offline
| Ну-у-у Quote (HOUSE) Обгрунтування діагнозу не всі пишуть. моя администрация иногда вспоминает на день сурка америкосов , что что-то надо бы писять в истории болезни. И тогда их силльно интересует план обследования и лечения , но /кусают и запись : по листу назначений!!!!/Quote (HOUSE) 6. поки без коментів. мало конструктивних ідей... Quote (Vavannet) 1. при экспорте дневников ,описания или протокола операции в Ворд /что бы увеличить шрифт при печати/ возвращает в пустую главную вкладку.Если без экспорта , то всё нормально . / cool дело вкуса и возможностей,как мы и говорили/. Quote (HOUSE) 1 ніхт ферштейн... wacko HOUSE ! Я за иронию ,подначки ,да и поддёрнуть друг- друга не мешает ,но сарказм....я хирург ...-это к гинекологам , ведь у них ,как скрутило 2-й и 3-й пальчики во всех 5-ти конечностях , так и крутит. Я не тащил вас в интернет , а вы меня.. Я подал голос в форуме , чтоб с вашей милости было нормально работать.. Хотя я не флаг УССР ,- я что-то усреднённое.. то ж прошу пана.. Я понял , что милостыня на другой остановке после Лонжерона..поехали дальше..
Удачі !
Повідомлення відредагував Vavannet - Понеділок, 15.02.2010, 18:36 |
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 15.02.2010, 20:18 | Повідомлення # 32 |
 Профі
Група: Адміністратори
| Це не сарказм. Я, дійсно, не зрозумів що до чого. Порожні вкладки "зробити" не вийшло. Потрібний детальний опис дій (які кнопочки коли натискались). На рахунок збереження шаблонів операцій, статусів. Я не хірург - без детального опису що потрібно - нормально не зроблю. Зараз самотужки вивчаю протоколи операцій... PS. Якщо образив - вибачайте. PPS. Вийшло нове оновлення (протокол операції)
З повагою.
|
|
| |
Vavannet | Дата: Субота, 20.02.2010, 17:22 | Повідомлення # 33 |
Любитель
| Я зробив ,про що ми розмовляли раніш. Старався зробити досить стисло , бо не тягнути ж до проги усю хірургію .Прікрипив. Що до шаблонів , то в АРМ-і все є. А моя пропозиція проста.Вставити щось таке ,як Вам переслав, до написання шаблонів , а ні до чернетки протокола ,який іде на прінтер. А що до моєї програми на робочьому ПК , то як не ліньки - переставлюсь.. Удачі..
Удачі !
Повідомлення відредагував Vavannet - Субота, 20.02.2010, 17:24 |
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 20.02.2010, 18:08 | Повідомлення # 34 |
 Профі
| Дякую. В даній версії не використаю - прийдеться повністю переставляти програму користувачам. Врахую в майбутньому. Переробив модуль операцій так, що при виборі назви операції протокол заповниться сам (при попередньому внесенні). Навіщо Вам перевстановлювати програму ? Оновлення і основний модуль в програмі ідентичні. В іншій частині тільки дані. Можливо якийсь глюк в користувачах програми Ви вмієте робити скриншот екрану ?
З повагою.
|
|
| |
Vavannet | Дата: Субота, 20.02.2010, 21:57 | Повідомлення # 35 |
Любитель
| Скриншот зроблю у понеділок. Який саме ? І що далі? Навчить !
Удачі !
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 07:42 | Повідомлення # 36 |
 Профі
| Коли є баг, натиснути клавішу Prnt Scrn. Далі вставити отримане зображення в будь який графічний редактор (або вордовський документ) і зберегти картинку. Прикріпити файл до повідомлення. Удачі.
З повагою.
|
|
| |
Vavannet | Дата: Неділя, 07.03.2010, 18:42 | Повідомлення # 37 |
Любитель
| HOUSE! Доброї доби перед святом! А про свято я і не кажу /фартушок і все таке сяке... ;)/ :o З Вашого дозволу я повернусь до ВАШИХ-наших баранів /Стаціонару/. 1- про первинний огляд ,а саме обгрунтування д-зу я вже писав ( хоч і сам його пишу ,коли хтось з начальства згадає , а коли знов впаде в амнезію , то і не пишимо... :p ) Але у мене сталось так,що викидує з первинного огляду в основну сторінку хворого .коли роблю спробу зразу ввести шаблон опису хвороби.. 2- в протоколі операції ,коли вже готовий виводиш на друк . - П.І.Б оператора знаходиш посеред тексту протокола. Тож вбиваєш руцями %) . Ну а далі будемо працювати. Дуже шаблонів оперативних втручань хоца...
Удачі !
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 07.03.2010, 20:34 | Повідомлення # 38 |
 Профі
| Vavannet, доброї пори доби ! 1. В мене не викидає. Можете зробити і прикріпити скриншот ? 2. Такого також не відбуваеться (в Аксесі - "прикріплено" до певного місця, у Ворді - також все на місці) Хотілось би скрин... "Операція" (назва операції) зроблена у вигляді поля із списком. Якщо вибрати операцію, протокол для якої вже писався, поле "Протокол операції" заповниться автоматично. ЗІ. Над обгрунтуванням подумаю (щоб фраза "Обгрунтування діагнозу" була у випадку заповнення обгрунтування.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: П`ятниця, 16.04.2010, 17:32 | Повідомлення # 39 |
Профі
Група: Модератори
| Добрий вечір!Знову прошу Вашої допомоги 1.Я щось мабуть не так закрила у первинному огляді в одній історії хвороби і не знаю як відкрити його повторно- видає помилку і не відкривається, хоча роздрукувалось спочатку добре. Порадьте, будь-ласка,як мені відновити дані? 2.Іще - чи не можна зробити, щоб мої рекомендації теж зберігались у шаблоні чи списку від попередніх пацієнтів і щоб для них було більше місця, бо мені пише, що замало місця?(наприклад, я рекомендую "Д" нагляд сімейного лікаря із залученням інших фахівців, консультації чи дообстеження в інших закладах, а писати їх нікуди ) 3.Яку дієту Ви рекомендуєте хворим з панкреатитами?, бо я завжди думала,що 5п, а уВашому списку її немає
Удачі!
|
|
| |
Лана | Дата: П`ятниця, 16.04.2010, 17:45 | Повідомлення # 40 |
Профі
| зробила скрин із сторінки, може вдасться якось відкрити...
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: П`ятниця, 16.04.2010, 19:27 | Повідомлення # 41 |
 Профі
| 1. А коли виникає помилка ? З первинним описом щось не те: відсутній діагноз у "подробно". 2. Потрібно робити нову версію програми. Всі дані і шаблони "полетять". 3. Рекомендував 5п. Але не знайшов її в офіційних виданнях по дієтології.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: П`ятниця, 16.04.2010, 20:45 | Повідомлення # 42 |
Профі
| Виникає при спробі відкрити первинний огляд. Всі інші працюють нормально, щоденники пишуться. Мене теж дивує,куди подівся діагноз у" подробно", адже в роздруковці він є. Якоїсьчудної шкоди наробила... Ну нічого, не переймайтеся, головне, що всі інші працюють і відкриваються. постараюсь надалі бути уважнішою.
Удачі!
|
|
| |
Лана | Дата: Субота, 17.04.2010, 18:26 | Повідомлення # 43 |
Профі
| Доброго Вечора! Чомусь не можу змінити шаблон щоденника. Виникає така помилка.(Скрин) Іще - поясніть, будь-ласка, як користуватись розділом "видача медикаментів на пост" ? Що означають цифри в останньому стовпчику?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 18.04.2010, 15:55 | Повідомлення # 44 |
 Профі
| Доброго дня. 1. Скоріш за все, якесь поле порожнє. А програма цього не допускає. 2. Спочатку "отримуєте" медикаменти, а потім "видаєте потрібну кількість з наявних. Останнє поле службове. Його буде потрібно сховати.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Субота, 15.05.2010, 17:43 | Повідомлення # 45 |
Профі
| Добрий вечір! Сьогодні у мене виникла невелика проблема : 1. при запису , первинного огляду жінки- інваліда чомусь у роздруковку не виноситься розділ операції, таке враження, що перекривається іншим рядком ; 2.Іще хочеться, щоб Ви виправили в текстї первинного огляду перЕферичні на перИферичні (лімфовузли, набряки), 3. ще буває, коли вводиш позначку " планово", то у наступного пацієнта при вводі "екстренно" залишаються "блідими" години поступлення і їх не можна ввести; 4. Куди Ви пишете температуру і де описуєте характер випорожнень? 5.Іще таке побажання: якщо можна, зробіть, будь-ласка можливість в первинному описі вносити в "шапку" огляд із зав. віділенням та нач.меда. У нас зараз із цими медикаментами, що йдуть по програмі "Грип", вимагають, щоб всі первинні хворі, якім призначаються ці ліки, були оглянуті (або хоч підписані) і зав. і нач.медом 6. А не можна у лікуванні в розділі "доза" дати можливість вводити і зберігати інші дози, і визначення( мг чи мл)? Дуже Вам дякую
Удачі!
|
|
| |