Неділя
06.07.2025
19:28

Баги - Сторінка 5 - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
Баги
ЛанаДата: Четвер, 10.06.2010, 18:53 | Повідомлення # 61
Профі
Група: Модератори
Статус: Offline
Доброго Вам вечора! smile У мене сьогодні виникло кілька питань по роботі з архівом:
1) Як з архіва видалити пацієнта - при натисканні правою кнопкою вискакує меню "вирізати", але ніякі дії не проводить;
2) На трьох пацієнтів з 60 у архіві виявились пусті форми, які при спробі закриття закривають усю програму cry - яка може бути причина, може щось не так зробила?
3) Які у Вас критерії експертної оцінки з виставленням інтегральної оцінки та визначення рівня курації. У нас кілька років тому розробили визначення критеріїв якості медичного обслуговування у балах , так звані РЯЛ(рівень якості лікування, де максимально можна набрати 20 балів по 4 розділах- по 5 балів кожний) і РЗХ (рівень задоволення хворого макс. 10 балів- 2 розділи по 5 балів) і тому я не зовсім розумію попередню систему оцінювання. Якщо не важко, будь-ласка поясніть суть wacko smile

Удачі!

HOUSEДата: Четвер, 10.06.2010, 19:38 | Повідомлення # 62
Профі
Група: Адміністратори
Доброго вечора.
1. Програмно не можна. tongue
2. Не були внесені якісь дані. Можливо, ці пацієнти внесені раніше - в комусь виправленні блокована можливість даної помилки.
3. В залежності від складності (І, ІІ, ІІІ), відсотках обстеження і лікування згідно протоколу (0-100%), результат лікування (видужання - смерть).
idRK KS RL RK
1 1 1 0,8
2 1 2 0,7
3 1 4 0,6
4 1 5 0
5 2 1 0,9
6 2 2 0,8
7 2 4 0,7
8 2 5 0,2
9 3 1 1
10 3 2 0,9
11 3 4 0 ,8
12 3 5 0,4

З повагою.

ЛанаДата: П`ятниця, 11.06.2010, 20:56 | Повідомлення # 63
Профі
Доброго вечора! Я, як завжди, з питаннями smile wacko
1)Якщо не працює принтер, який налаштований на комп, то чи можна якимось чином скопіювати первинний огляд і щоденники на флешку, щоб роздрукувати на іншому принтері?
Quote (HOUSE)
В залежності від складності (І, ІІ, ІІІ)

2)Яким чином визначаєтьс складність? smile surprised

Удачі!

HOUSEДата: Субота, 12.06.2010, 09:25 | Повідомлення # 64
Профі
1. Вивести в ворд і зберегти (потрібно буде правити).
2. На око (в Росії по МЕС).

З повагою.

ЛанаДата: Четвер, 17.06.2010, 21:09 | Повідомлення # 65
Профі
Дуже велике прохання з побажаннями:
1)Будь-ласка , введіть у форму "рекомендації" графу "шляхи введення";
2)добавте у форму "кратність"можливість призначення ліків у другій половині дня не тільки в обід і на ніч, а і між цими пунктами, або зробіть пусте поле, щоб була можливість ввести самостійно час і вимагалось вибрати елемент із списку. Наприклад сіофор обід і перед вечерею, антигіпертензивні часто призначаю 16-17 год, щоб перекрити і вечірні ранкові підйоми АТ;
3) і все-таки було б зручніше,якби кількість днів призначення ліків була відразу на сторінці первинного огляду і була можливість відразу призначати курс ліків,не заходячи лишній раз у "лікування", та і м/с могли б відразу переписати в лист призначень увесь курс лікування.;
4) ще було б добре, якби була можливість обрахунку дня відміни препарату, якщо він призначається через день, через 2 дні на третій, 1 раз на тиждень.
Дуже дякую smile

Удачі!

HOUSEДата: Субота, 19.06.2010, 20:52 | Повідомлення # 66
Профі
1 - на даний час це не можливо (потрібно робити нову версію програми так як зміняться таблиці) sad
4 - не зрозумів wacko

З повагою.

ЛанаДата: Субота, 26.06.2010, 21:55 | Повідомлення # 67
Профі
Дякую за сьогоднішнє оновлення! ВОНА працює!!! smile

Удачі!

ЛанаДата: Вівторок, 05.10.2010, 19:17 | Повідомлення # 68
Профі
Доброго вечора smile . Сьогодні почала працювати в онвленні програми від 22.09.10, є деякі недоречності : 1. Що означає цифра 2070 в рядку "анамнез морбі"?; 2. при введенні у плані лікування препаратів "тіоцетам, мотиліум" ці ж назви вискакують у розділі "доза". 3. Іще одне - я багато препаратів уже ввела з визначенням дози в мг (а не в 0,000) в розділі "назва препарату", тому тепер виходить двічі слово "мг", мені здається, що було б доцільніше вказувати в дозі 1 таб, 1/2 таб і т. д. 4. А чи не можна, щоб при відсутності аритмії не вискакувало "ДП -0"?
А взагалі то добре ,що тепер є можливість обирати шаблон опису ССС, додавайте, будь-ласка, і інші системи. А шаблони "плану лікування" ще не можна створювати, а так хотілося б - дуже багато часу іде на вибір препаратів та визначення доз smile wacko

Удачі!

HOUSEДата: Середа, 06.10.2010, 12:22 | Повідомлення # 69
Профі
1. Не знаю. Подивлюсь. А коли вона появляється ? wacko
2. Зроблено так, що доза виставляється автоматично з назви (остання частина). Якщо дозу не введено - виводить назву. Можна правити руками.
3. Доза препаратів записується в грамах sad В частинах таблетки, звичайно, зручніше. Можна буде подумати. Але будуть різні варіанти з таблетками, ампулами...
4. Можна smile
5. Добавлю, як тільки появиться час... tongue

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 06.10.2010, 12:42 | Повідомлення # 70
Профі
Доброго дня! Та цифра з"являється відразу після відкриття первинного огляду, в кінці рядка анамнез морбі в окремому віконечку. Дякую! І коли ж Ви думаєте, що у Вас з"явиться час? surprised smile

Удачі!

HOUSEДата: Середа, 06.10.2010, 12:46 | Повідомлення # 71
Профі
Quote (Лана)
Та цифра з"являється відразу після відкриття первинного огляду, в кінці рядка анамнез морбі в окремому віконечку.

Доброго дня ! Це службова інформація (програми). Забув сховати sad . Дякую. smile
На рахунок часу - не знаю. wacko sad

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 06.10.2010, 12:49 | Повідомлення # 72
Профі
Ну щасливо знайти все, що Вам потрібно, в тому числі і час. tongue

Удачі!

ЛанаДата: Субота, 16.10.2010, 16:53 | Повідомлення # 73
Профі
Оновлення до програми АРМ лікаря стаціонару V 2.3 від 16.10.2010 - протестувала - працює нормально, Але в стовпчику "Доза" не зберігаються введені мною дози від попереднього призначення, і в усіх призначеннях вискакує на 3 дні smile cool wacko А взвагалі-то дуже дякую - набагато швидше!

Удачі!

HOUSEДата: Субота, 16.10.2010, 16:59 | Повідомлення # 74
Профі
Quote (Лана)
в стовпчику "Доза" не зберігаються введені мною дози від попереднього призначення

Це та "кривизна" про яку я писав. На рахунок дози - попробую (є одне місце в таблиці вільне smile )
Quote (Лана)
в усіх призначеннях вискакує на 3 дні

Я так зробив - звідки знати на початку скільки днів пацієнт буде лікуватись і чи не потрібна корекція лікування wacko
PS. Так що не спішіть створювати шаблони smile . Зачекайте пару днів. wacko cool

З повагою.

ЛанаДата: Субота, 16.10.2010, 17:03 | Повідомлення # 75
Профі
Іще у мене виникла одна проблема - вийшло так, що я ввела номер і/х, а потім прийшлось швидко закривати комп і я закрила сторінку "новий паіцєнт" зверху червоним хрестиком, а не "готово" І тепер не можу ні знайти ту карту щоб видалити , або дописати заново усі дані - у списку хворих № карти не пишеться,оскільки ПІП не встигла ввести , то і у списку немає, а при повторному вводі тогож номера пише,що така карта вже є smile cry Може допоможете як виправити ситуацію?

Удачі!

Пошук:

Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов