Баги
|
|
Лана | Дата: Четвер, 10.06.2010, 18:53 | Повідомлення # 61 |
Профі
Група: Модератори
Статус: Offline
| Доброго Вам вечора! У мене сьогодні виникло кілька питань по роботі з архівом: 1) Як з архіва видалити пацієнта - при натисканні правою кнопкою вискакує меню "вирізати", але ніякі дії не проводить; 2) На трьох пацієнтів з 60 у архіві виявились пусті форми, які при спробі закриття закривають усю програму - яка може бути причина, може щось не так зробила? 3) Які у Вас критерії експертної оцінки з виставленням інтегральної оцінки та визначення рівня курації. У нас кілька років тому розробили визначення критеріїв якості медичного обслуговування у балах , так звані РЯЛ(рівень якості лікування, де максимально можна набрати 20 балів по 4 розділах- по 5 балів кожний) і РЗХ (рівень задоволення хворого макс. 10 балів- 2 розділи по 5 балів) і тому я не зовсім розумію попередню систему оцінювання. Якщо не важко, будь-ласка поясніть суть
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 10.06.2010, 19:38 | Повідомлення # 62 |
 Профі
Група: Адміністратори
| Доброго вечора. 1. Програмно не можна. 2. Не були внесені якісь дані. Можливо, ці пацієнти внесені раніше - в комусь виправленні блокована можливість даної помилки. 3. В залежності від складності (І, ІІ, ІІІ), відсотках обстеження і лікування згідно протоколу (0-100%), результат лікування (видужання - смерть). idRK KS RL RK 1 1 1 0,8 2 1 2 0,7 3 1 4 0,6 4 1 5 0 5 2 1 0,9 6 2 2 0,8 7 2 4 0,7 8 2 5 0,2 9 3 1 1 10 3 2 0,9 11 3 4 0 ,8 12 3 5 0,4
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: П`ятниця, 11.06.2010, 20:56 | Повідомлення # 63 |
Профі
| Доброго вечора! Я, як завжди, з питаннями 1)Якщо не працює принтер, який налаштований на комп, то чи можна якимось чином скопіювати первинний огляд і щоденники на флешку, щоб роздрукувати на іншому принтері? Quote (HOUSE) В залежності від складності (І, ІІ, ІІІ) 2)Яким чином визначаєтьс складність?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 12.06.2010, 09:25 | Повідомлення # 64 |
 Профі
| 1. Вивести в ворд і зберегти (потрібно буде правити). 2. На око (в Росії по МЕС).
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Четвер, 17.06.2010, 21:09 | Повідомлення # 65 |
Профі
| Дуже велике прохання з побажаннями: 1)Будь-ласка , введіть у форму "рекомендації" графу "шляхи введення"; 2)добавте у форму "кратність"можливість призначення ліків у другій половині дня не тільки в обід і на ніч, а і між цими пунктами, або зробіть пусте поле, щоб була можливість ввести самостійно час і вимагалось вибрати елемент із списку. Наприклад сіофор обід і перед вечерею, антигіпертензивні часто призначаю 16-17 год, щоб перекрити і вечірні ранкові підйоми АТ; 3) і все-таки було б зручніше,якби кількість днів призначення ліків була відразу на сторінці первинного огляду і була можливість відразу призначати курс ліків,не заходячи лишній раз у "лікування", та і м/с могли б відразу переписати в лист призначень увесь курс лікування.; 4) ще було б добре, якби була можливість обрахунку дня відміни препарату, якщо він призначається через день, через 2 дні на третій, 1 раз на тиждень. Дуже дякую
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 19.06.2010, 20:52 | Повідомлення # 66 |
 Профі
| 1 - на даний час це не можливо (потрібно робити нову версію програми так як зміняться таблиці) 4 - не зрозумів
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Субота, 26.06.2010, 21:55 | Повідомлення # 67 |
Профі
| Дякую за сьогоднішнє оновлення! ВОНА працює!!!
Удачі!
|
|
| |
Лана | Дата: Вівторок, 05.10.2010, 19:17 | Повідомлення # 68 |
Профі
| Доброго вечора . Сьогодні почала працювати в онвленні програми від 22.09.10, є деякі недоречності : 1. Що означає цифра 2070 в рядку "анамнез морбі"?; 2. при введенні у плані лікування препаратів "тіоцетам, мотиліум" ці ж назви вискакують у розділі "доза". 3. Іще одне - я багато препаратів уже ввела з визначенням дози в мг (а не в 0,000) в розділі "назва препарату", тому тепер виходить двічі слово "мг", мені здається, що було б доцільніше вказувати в дозі 1 таб, 1/2 таб і т. д. 4. А чи не можна, щоб при відсутності аритмії не вискакувало "ДП -0"? А взагалі то добре ,що тепер є можливість обирати шаблон опису ССС, додавайте, будь-ласка, і інші системи. А шаблони "плану лікування" ще не можна створювати, а так хотілося б - дуже багато часу іде на вибір препаратів та визначення доз
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 06.10.2010, 12:22 | Повідомлення # 69 |
 Профі
| 1. Не знаю. Подивлюсь. А коли вона появляється ? 2. Зроблено так, що доза виставляється автоматично з назви (остання частина). Якщо дозу не введено - виводить назву. Можна правити руками. 3. Доза препаратів записується в грамах В частинах таблетки, звичайно, зручніше. Можна буде подумати. Але будуть різні варіанти з таблетками, ампулами... 4. Можна 5. Добавлю, як тільки появиться час...
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 06.10.2010, 12:42 | Повідомлення # 70 |
Профі
| Доброго дня! Та цифра з"являється відразу після відкриття первинного огляду, в кінці рядка анамнез морбі в окремому віконечку. Дякую! І коли ж Ви думаєте, що у Вас з"явиться час?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 06.10.2010, 12:46 | Повідомлення # 71 |
 Профі
| Quote (Лана) Та цифра з"являється відразу після відкриття первинного огляду, в кінці рядка анамнез морбі в окремому віконечку. Доброго дня ! Це службова інформація (програми). Забув сховати . Дякую. На рахунок часу - не знаю.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 06.10.2010, 12:49 | Повідомлення # 72 |
Профі
| Ну щасливо знайти все, що Вам потрібно, в тому числі і час.
Удачі!
|
|
| |
Лана | Дата: Субота, 16.10.2010, 16:53 | Повідомлення # 73 |
Профі
| Оновлення до програми АРМ лікаря стаціонару V 2.3 від 16.10.2010 - протестувала - працює нормально, Але в стовпчику "Доза" не зберігаються введені мною дози від попереднього призначення, і в усіх призначеннях вискакує на 3 дні А взвагалі-то дуже дякую - набагато швидше!
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 16.10.2010, 16:59 | Повідомлення # 74 |
 Профі
| Quote (Лана) в стовпчику "Доза" не зберігаються введені мною дози від попереднього призначення Це та "кривизна" про яку я писав. На рахунок дози - попробую (є одне місце в таблиці вільне ) Quote (Лана) в усіх призначеннях вискакує на 3 дні Я так зробив - звідки знати на початку скільки днів пацієнт буде лікуватись і чи не потрібна корекція лікування PS. Так що не спішіть створювати шаблони . Зачекайте пару днів.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Субота, 16.10.2010, 17:03 | Повідомлення # 75 |
Профі
| Іще у мене виникла одна проблема - вийшло так, що я ввела номер і/х, а потім прийшлось швидко закривати комп і я закрила сторінку "новий паіцєнт" зверху червоним хрестиком, а не "готово" І тепер не можу ні знайти ту карту щоб видалити , або дописати заново усі дані - у списку хворих № карти не пишеться,оскільки ПІП не встигла ввести , то і у списку немає, а при повторному вводі тогож номера пише,що така карта вже є Може допоможете як виправити ситуацію?
Удачі!
|
|
| |