Удосконалення
|
|
HOUSE | Дата: Середа, 24.03.2010, 20:09 | Повідомлення # 31 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Не в цій версії. Не зможуть оновлюватись інші користувачі. Варто зробити гілку форуму для відбору не реалізованих удосконалень - для написання нової версії. А поліклінічний огляд хіба не вміщається при друці на одну сторінку ?
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Вівторок, 30.03.2010, 20:03 | Повідомлення # 32 |
Профі
Група: Модератори
| А чому я не можу внести онкоогляд у карту хворого 44 років? У нас згідно якогось наказу вимагають це обстеження у чоловіків з 35 років. У вас інші вимоги?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Вівторок, 30.03.2010, 21:00 | Повідомлення # 33 |
 Профі
| Quote (Лана) А чому я не можу внести онкоогляд у карту хворого 44 років? У нас згідно якогось наказу вимагають це обстеження у чоловіків з 35 років. У вас інші вимоги? В описі є, при потребі, дослідження передміхурової залози. Онкоогляд відмічаєм тільки у жінок. Тому в програмі блокується поле онкоогляду для чоловіків. Якщо потрібно - розблокую.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 31.03.2010, 01:10 | Повідомлення # 34 |
Профі
| Обстеження простати сама не проводжу, у нас є фельдшер для проведення онкоогляду чоловіків. Та і поняття онкооляду включає і пряму кишку, лімфовузли, шкіру, щитовидку, ротову порожнину, опитування по онкоопитувачу, тому вважаю, що не потрібно дискримінувати наших любих чоловіків і розблокувати поле о/о для чоловіків.
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 31.03.2010, 09:14 | Повідомлення # 35 |
 Профі
| ОК На вихідних викладу.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Четвер, 01.04.2010, 20:42 | Повідомлення # 36 |
Профі
| Сьогодні цілий день працювала в АРМ лікаря стаціонару - чудово! Але виявились недоречності: 1. при вводі хвороб в дитинстві- вискакують російські слова і змінити я їх не можу. 2. при написанні щоденника щосьсталось при написанні дати: видає помилку (скрин зробила, а як відправити Вам - не знаю). 3. При виборі "зав". уже не можна вибрати просто "щоденник"- видає помилку, бо "щоденник" пропадає. 4. Видались "важкими"для очей кольори ССС та ОД. 5.план обстежень теж чомусь розкидає не в порядку вибору, а як йому (чи Вам ) захочеться - вибираю першим ЗАК - а друкує НВsAg, Б/х взагалі до купи зібрати не можу. P.S. Дякую за оновлення!
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 01.04.2010, 20:47 | Повідомлення # 37 |
 Профі
| 1. Подивлюсь. 2. Прикріпити файл (кнопка "Вибрати") 3. Просто витерти (залишити порожнє місце) 4. Пропонуйте варіанти 5. Сортує по алфавіту.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Четвер, 01.04.2010, 22:48 | Повідомлення # 38 |
Профі
| Дякую за довіру! Може вдасться переслати і вияснити, яку я шкоду наробила з моїми щоденниками!
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 01.04.2010, 22:58 | Повідомлення # 39 |
 Профі
| Деколи така помилка виникає. Тимчасове рішення: витерти дату і ввести заново. Дату краще міняти після заповнення щоденника.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: П`ятниця, 02.04.2010, 21:04 | Повідомлення # 40 |
Профі
| Протестувала оновлення,дякую. Є деякі неточності: 1. бажано провідміняти : Виписка з карти стац. хворого; 2. у виписку чоловіка не виводиться той самий о/о; 3.ЯКБИ ЩЕ У ВИПИСКУ ВИВОДИЛИСЬ хоч назви препаратів, якими лікували у відділенні; 4. чомусь не можу розділити на абзаци текст виписки (скарги, об"єктивно, аналізи, обстеження), у локальному статусі вписала криз, а він у виписку не потрапив. 5. У підписі виписки чомусь Намед замість НаЧмеда (оЧепятка) А взагалі то працювати нормально.Удачі Вам у вашому альтруїстичному пориві!
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: П`ятниця, 02.04.2010, 21:56 | Повідомлення # 41 |
 Профі
| 1, 2, 4 - виправлено. 5. Намеда замінив на заступника головного лікаря з лікувальної роботи. PS. Ви також багато робите - тестування надзвичайно важка і кропітка справа. Добавив шаблончик найбільш вживаних аналізыв в епікриз.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Субота, 03.04.2010, 20:06 | Повідомлення # 42 |
Профі
| Добрий вечір! Дякую за чергове оновлення Виписка вже майже нормальна. аби ще розділ "Проведено лікування:" добавити і з"єднати з назвами препаратів у листку призначень. 1.Чомусь тричі натиснула "інші обстеження" і вони тричі продублювались у виписці. і не можу видалити лишні. 2. поміняйте ,будь-ласка, "хОврий виписаний " на "хВорий", бо у кожному оновленні приходиться виправляти. 3.чомусь знову виникають проблеми із вводом дати ВІЛ - такі ж Як і в щоденниках -"не вдповідає формату вводу" 4. У виписку не виводиться слово "о/о". У мене від програми дуже позитивні ємоції
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 03.04.2010, 22:22 | Повідомлення # 43 |
 Профі
| 1. Добавлю кнопочку для внесення. У виписці можна все видаляти / редагувати як у ворді. 2,3 - Виправив, дякую. (ще не викладав на сайті) 4. Виводиться, якщо заповнена дата. PS. Під кнопочкою "Первинний огляд" є кнопочка "Лікування". Потестуйте, будь ласка. Якщо все влаштовує - добавлю у виписку. PPS. Біля багатьох полів для введення дати є кнопочка з календариком. Вводити дати за допомогою календарика деколи зручніше.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 04.04.2010, 19:33 | Повідомлення # 44 |
Профі
| Христос Воскрес! Здоров"я,удачі і здійснення всіх Ваших мрій! 1.Вирішила трохи попрацювати і додивилась, що в даті ВІЛ вводиться 2020 рік і при зміні в календарику у вікні змін не відбувається ; 2. Не можна змінити бали GSC;
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 04.04.2010, 19:49 | Повідомлення # 45 |
 Профі
| Воістину воскрес ! 1. Подивлюсь. Не хотілось сьогодні програмувати. 2. Бали рахує автоматично, в залежності від вибраної реакції на подразники.
З повагою.
|
|
| |