Удосконалення
|
|
Лана | Дата: Понеділок, 05.04.2010, 10:12 | Повідомлення # 46 |
Профі
Група: Модератори
Статус: Offline
| Дякую за роз"яснення! З роком ніби розібралась. Не турбуйтесь! Веселих свят!  Додано (05.04.2010, 11:12) --------------------------------------------- Щось у мене багато часу іде на щоденнки.А не можна шаблон щоденника зробити щоб розкривався за запитом, як лікування чи рекомендації, а на сторінці зробити видними дати і текст кількох щоденників, бо чомусь дата 04.04 виявляється піля 09.04, або кілька однакових дат позначають різні щоденники, а при спробі зміни дати і рангу обходу видає різні помилки. Мабуть я щось не так роблю - навчіть, як правильно і швидко 
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Понеділок, 05.04.2010, 14:22 | Повідомлення # 47 |
 Профі
Група: Адміністратори
| З щоденниками і в мене проблема. Не знаю як зробити швидше. Працюю за таким принципом: копіюю первинний опис - правлю - копіюю щоденники - міняю дату - вношу зміни в щоденник - добавляю потрібне (обходи, рекомендації...). . Дати повинні іти по порядку (зверху менша, далі наступна). При помилках , будь ласка, робіть скрин - і на форум. PS. Переставив вінду. Експериментую
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Вівторок, 06.04.2010, 18:36 | Повідомлення # 48 |
Профі
| 1.А що означає кнопка "використати лікування" у розділі "рекомендації"? чому вона не відкриває лист призначень і яким чином її можна використати в епікризі. Може правильніше буде об"єднати її з випискою чи епікризом під назвою "отримував/отримувала лікування :" ? 2. Іще з приводу щоденників: а не можна зробити шаблон за зразком огляду пацієнта в поліклініці? - Мені він сподобався і здається правити його легше. і ще залишити право добавляти шаблони щоденників і вибирати потрібний з кількох варіантів, як у первинному огляді?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Вівторок, 06.04.2010, 18:48 | Повідомлення # 49 |
 Профі
| 1. Перенести лікування з первинного/призначеного лікування, окрім інєкційних (отримував лікування ) 2. В цій версії ні - це напрацювання на майбутнє (як і база населених пунктів). 2.1.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Вівторок, 06.04.2010, 20:16 | Повідомлення # 50 |
Профі
| Чомусь моя кнопочка "використати лікування" ніяк не реагує при натисканні для переносу в рекомедації . може щось не так роблю?! і щоденники пишуться в роздруковці чомусь 6- те після 8- го і 10 -го, хоча при наборі ніби ідуть по наростаючій, і дублюється кілька разів одне число, а при видаленні лишніх залишає число, як пробую видалити число- видає помилку Що я роблю не так? Чи може я вже перевчилась? Я Вас мабуть замучила?
Удачі!
|
|
| |
|
Лана | Дата: Вівторок, 06.04.2010, 20:39 | Повідомлення # 52 |
Профі
| Дякую за підказку з лікуванням, товаришу майор - усе вийшло!
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Вівторок, 06.04.2010, 20:46 | Повідомлення # 53 |
 Профі
| О ! До майора дописався. Якщо варіант з лікуванням влаштовує - перенесу в роздруковку.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 07.04.2010, 05:47 | Повідомлення # 54 |
Профі
| Переносьте!
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 07.04.2010, 19:10 | Повідомлення # 55 |
 Профі
| Виклав оновлення ! Тестуйте
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 07.04.2010, 19:26 | Повідомлення # 56 |
Профі
| Яким чином я можу видалити підписи лікаря , які залишаються після видалення помилкових щоденників ?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 07.04.2010, 19:47 | Повідомлення # 57 |
 Профі
| Їх не повинно бути. Зараз подивлюсь. Можливо якийсь глюк. Продублював і розширив варіант видалення порожніх щоденників. . Друге оновлення за сьогодні.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 07.04.2010, 20:07 | Повідомлення # 58 |
Профі
| 1.Чому я не можу рухати листок призначень вгору вниз? У мене маленький монітор - не вміщаються призначення усі одразу. 2. При додаванні препаратів у процесі лікування приходиться дописувати їх у первинний огляд, але ж у його роздруковці не буде, бо не можна наперед знати що будеш добавляти чи міняти. 3.Може краще зробити можливість добавляти ліки у листі призначень із вказанням дати призначення, кратності і числа днів (№ 3, № 10, ) . Або взагалі у виписку не виносити ці показники. а тільки перелік використаних ліків без усіх премудростей? В рядок, через кому - простіше і місця менше займає на листку Чи це складно зробити у Вашій програмі? 4. Ваш шаблон додаткових обстежень добрий, але щоразу приходиться його коригувати бо деякі обстеження у нас не виконуються, деякі є такі, яких немає у шаблоні. Не можете дати можливість на основі Вашого шаблону створювати свої, які можна було б використовувати не в одного пацієнта?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 07.04.2010, 20:15 | Повідомлення # 59 |
 Профі
| 1. Не зрозумів. Можна скрин ? 2. Для додавання препаратів кнопочка "Лікування". 3. В рядок складніше, але можна. 4. Кнопочка біля обстежень "Зберегти як шаблон", тільки під іншою назвою. Потрібно буде добавити можливість редагування шаблонів.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 07.04.2010, 20:45 | Повідомлення # 60 |
Профі
| 1. 2.У кнопочці лікування при додаванні препаратів видає помилку.
Удачі!
|
|
| |