Неділя
06.07.2025
22:36

Удосконалення - Сторінка 4 - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
Удосконалення
ЛанаДата: Понеділок, 05.04.2010, 10:12 | Повідомлення # 46
Профі
Група: Модератори
Статус: Offline
Дякую за роз"яснення! З роком ніби розібралась. Не турбуйтесь! Веселих свят! tongue

Додано (05.04.2010, 11:12)
---------------------------------------------
Щось у мене багато часу іде на щоденнки.А не можна шаблон щоденника зробити щоб розкривався за запитом, як лікування чи рекомендації, а на сторінці зробити видними дати і текст кількох щоденників, бо чомусь дата 04.04 виявляється піля 09.04, або кілька однакових дат позначають різні щоденники, а при спробі зміни дати і рангу обходу видає різні помилки. Мабуть я щось не так роблю - навчіть, як правильно і швидко help

Удачі!

HOUSEДата: Понеділок, 05.04.2010, 14:22 | Повідомлення # 47
Профі
Група: Адміністратори
З щоденниками і в мене проблема. Не знаю як зробити швидше. Працюю за таким принципом: копіюю первинний опис - правлю - копіюю щоденники - міняю дату - вношу зміни в щоденник - добавляю потрібне (обходи, рекомендації...). wacko . Дати повинні іти по порядку (зверху менша, далі наступна). При помилках , будь ласка, робіть скрин - і на форум.
PS. Переставив вінду. Експериментую cool wacko

З повагою.

ЛанаДата: Вівторок, 06.04.2010, 18:36 | Повідомлення # 48
Профі
1.А що означає кнопка "використати лікування" у розділі "рекомендації"? чому вона не відкриває лист призначень і яким чином її можна використати в епікризі. Може правильніше буде об"єднати її з випискою чи епікризом під назвою "отримував/отримувала лікування :" ? cool
2. Іще з приводу щоденників: а не можна зробити шаблон за зразком огляду пацієнта в поліклініці? - Мені він сподобався і здається правити його легше. smile і ще залишити право добавляти шаблони щоденників і вибирати потрібний з кількох
варіантів, як у первинному огляді? rolleyes

Удачі!

HOUSEДата: Вівторок, 06.04.2010, 18:48 | Повідомлення # 49
Профі
1. Перенести лікування з первинного/призначеного лікування, окрім інєкційних (отримував лікування smile )
2. В цій версії ні - це напрацювання на майбутнє (як і база населених пунктів).
2.1. wacko

З повагою.

ЛанаДата: Вівторок, 06.04.2010, 20:16 | Повідомлення # 50
Профі
Чомусь моя кнопочка "використати лікування" ніяк не реагує при натисканні для переносу в рекомедації . cry може щось не так роблю?! surprised і щоденники пишуться в роздруковці чомусь 6- те після 8- го і 10 -го, хоча при наборі ніби ідуть по наростаючій, і дублюється кілька разів одне число, а при видаленні лишніх залишає число, як пробую видалити число- видає помилку wacko Що я роблю не так? Чи може я вже перевчилась? Я Вас мабуть замучила? sad

Удачі!

HOUSEДата: Вівторок, 06.04.2010, 20:22 | Повідомлення # 51
Профі
Потрібно натиснути кнопочку "Лікування", там де основні дані пацієнта і виставити дату відміни рівну даті виписки.
На рахунок щоденників - подивлюсь. Не замічав такого глюкю. Можливо, щось нахомутав з правкою. wacko
Для видалення зайвих щоденників необхідно видалити огляд. Порожні щоденники видаляються автоматично. tongue
Не-а. cool smile tongue wacko

З повагою.

ЛанаДата: Вівторок, 06.04.2010, 20:39 | Повідомлення # 52
Профі
Дякую за підказку з лікуванням, товаришу майор - усе вийшло! tongue

Удачі!

HOUSEДата: Вівторок, 06.04.2010, 20:46 | Повідомлення # 53
Профі
О ! До майора дописався. biggrin Якщо варіант з лікуванням влаштовує - перенесу в роздруковку. wacko

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 07.04.2010, 05:47 | Повідомлення # 54
Профі
Переносьте! tongue

Удачі!

HOUSEДата: Середа, 07.04.2010, 19:10 | Повідомлення # 55
Профі
Виклав оновлення ! smile Тестуйте wacko

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 07.04.2010, 19:26 | Повідомлення # 56
Профі
Яким чином я можу видалити підписи лікаря , які залишаються після видалення помилкових щоденників ?

Удачі!

HOUSEДата: Середа, 07.04.2010, 19:47 | Повідомлення # 57
Профі
Їх не повинно бути. Зараз подивлюсь. wacko Можливо якийсь глюк. Продублював і розширив варіант видалення порожніх щоденників. smile . Друге оновлення за сьогодні. wacko

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 07.04.2010, 20:07 | Повідомлення # 58
Профі
1.Чому я не можу рухати листок призначень вгору вниз? У мене маленький монітор - не вміщаються призначення усі одразу.
2. При додаванні препаратів у процесі лікування приходиться дописувати їх у первинний огляд, але ж у його роздруковці не буде, бо не можна наперед знати що будеш добавляти чи міняти. surprised
3.Може краще зробити можливість добавляти ліки у листі призначень із вказанням дати призначення, кратності і числа днів (№ 3, № 10, ) . Або взагалі у виписку не виносити ці показники. а тільки перелік використаних ліків без усіх премудростей? В рядок, через кому - простіше і місця менше займає на листку smile Чи це складно зробити у Вашій програмі? wacko
4. Ваш шаблон додаткових обстежень добрий, але щоразу приходиться його коригувати бо деякі обстеження у нас не виконуються, деякі є такі, яких немає у шаблоні. Не можете дати можливість на основі Вашого шаблону створювати свої, які можна було б використовувати не в одного пацієнта?

Удачі!

HOUSEДата: Середа, 07.04.2010, 20:15 | Повідомлення # 59
Профі
1. Не зрозумів. Можна скрин ?
2. Для додавання препаратів кнопочка "Лікування".
3. В рядок складніше, але можна.
4. Кнопочка біля обстежень "Зберегти як шаблон", тільки під іншою назвою. Потрібно буде добавити можливість редагування шаблонів. smile

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 07.04.2010, 20:45 | Повідомлення # 60
Профі
1.
2.У кнопочці лікування при додаванні препаратів видає помилку.
Прикріплення: Doc1.docx (118.9 Kb)

Удачі!

Пошук:

Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов