Удосконалення
|
|
HOUSE | Дата: Середа, 07.04.2010, 20:50 | Повідомлення # 61 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Виправлю. Без проблем.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Четвер, 08.04.2010, 05:33 | Повідомлення # 62 |
Профі
Група: Модератори
| Доброго ранку! Як можна написати щоденник заднім числом, щоб не вискакувала сьогоднішня дата? чи потрібно набирати щодня? у мене не виходить: при наборі першого щоденника дати не видно, а в роздруковці виявляється, що це сьогоднішня дата, починаю змінювати дату - видає помилки, або виходять кілька однакових щоденників, при видаленні яких залишаються підписи ,а буває і дати (бо при видаленні дати знов видає помилку ). Як мені навчитись робити правильно і швидко? P.S. Відчуваю себе в"їдливою, нудною і вредною Бабою-Ягою (ще й тупуватою )
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 08.04.2010, 08:38 | Повідомлення # 63 |
 Профі
| Просто замінити дату на потрібну. При закритті форми або друкуванні щоденники посортуються по порядку. Дату видаляти не можна. Підправив функцію видалення порожніх щоденників, додання нових препаратів у формі лікування. PS. Правильно і швидко - не знаю. Потрібно вдосконалювати програму, робити її більш інтуїтивною. Ваше тестування допоможе !
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Четвер, 08.04.2010, 19:45 | Повідомлення # 64 |
Профі
| 1.У розділі " рекомендаціЇ" не зміноється стать пацієнта : У жінок пише в роздруковці : "ХоВрий виписаний з поліпшенням". 2. як я можу видалити "пробного " пацієнта із переліку : вимагається введення паролю, але якого? ні Ваш ні мій не підходять. 3. чому вулиця виноситься під якимсь номером у "подробно"? а назву треба вибирати повторно? 4. щоденники ніби періодично піддаються опрацюванню.З"явилась надія,що зможу приборкати цю "стихію"
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 08.04.2010, 20:02 | Повідомлення # 65 |
 Профі
| 1. Подивлюсь щр трапилось. Переставляю вікна 2. 512512 3. Багато інформації вноситься під цифрами для зменшення розміру бази. Знову якийсь глюк. 4.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Четвер, 08.04.2010, 20:22 | Повідомлення # 66 |
Профі
| Дякую за пароль. а для відміни виписки такий самий, чи інший?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 08.04.2010, 20:23 | Повідомлення # 67 |
 Профі
| Всюди однаковий
З повагою.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 10.04.2010, 14:35 | Повідомлення # 68 |
 Профі
| Quote (Лана) 4. Ваш шаблон додаткових обстежень добрий, але щоразу приходиться його коригувати бо деякі обстеження у нас не виконуються, деякі є такі, яких немає у шаблоні. Не можете дати можливість на основі Вашого шаблону створювати свої, які можна було б використовувати не в одного пацієнта? Якщо відредагувати обстеження (видалити не потрібні та добавити інші) і натиснути кнопочку "Зберегти як шаблон" відкриється форма збереження шаблону. Якщо ввести вже існуючу назву шаблону - обстеження в ньому зміняться і Ви отримаєте свій шаблон. PS. Помилки з вулицею і статтю виправив.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Субота, 10.04.2010, 19:57 | Повідомлення # 69 |
Профі
| Скажіть, будь-ласка, а той шаблон обстежень, який додається, ніяк не можна підписувати? по назвах хвороб, наприклад, так, як шаблон у плані лікування? Для кожної групи хвороб - свій! А ще було б добре і на інструментальні обстеження кнопочку.Відкриваєш , а там і опис ЕКГ, і УЗД, і РВГ,І Спірографія, і капіляроскопія, Рентген! А ще я УЗД серця роблю. Я забагато хочу? Просто мрію... Бо людина живе, поки мріє. А коли мрії закінчуюються, то навіщо жити?
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Субота, 10.04.2010, 20:23 | Повідомлення # 70 |
 Профі
| Поки що не можна - потрібно буде робити нову несумісну версію. Напишіть що ще добавити - повний текст. Допишу.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 09.06.2010, 20:44 | Повідомлення # 71 |
Профі
| Доброго вечора! Під час роботи в розділі "видача документів на пост" зіткнулись із такою проблемою: у списку виявляється один медикамент кілька разів, але різна його кількість (наприклад : дімедрол 10 амп, 20 амп, 60 амп), але занесені (отримані) в різні дні і за різною ціною. Але у списку видачі не видно ні дати ,коли отримані, ні ціни і тому не знаєш що коли заніс і що коли видав і з яким списком працюєш . У зв"язку з цим питання - чи не можна внести графу "дата отримання" і "ціна" у розділ видачі? І ще я не зрозуміла яким чином я можу перевірити термін придатності через деякий час після отримання, а не тільки при отриманні ліків? Дякую за увагу і допомогу
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 10.06.2010, 07:57 | Повідомлення # 72 |
 Профі
| 1. Можна. 2. Потрібно буде зробити. Не реалізовано.
З повагою.
|
|
| |
Гість | Дата: Неділя, 27.06.2010, 13:19 | Повідомлення # 73 |
Група: Гості
| Скажите, а русский интерфейс у программы имеется? Работает хорошо , но как говорят совершенству нет предела.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 27.06.2010, 13:25 | Повідомлення # 74 |
 Профі
| Quote (Гість) Скажите, а русский интерфейс у программы имеется? Нет. Смотрите АРМ врача. Прекрасная русскоязычная программа Кривули А.В..
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Четвер, 04.11.2010, 05:25 | Повідомлення # 75 |
Профі
| А можна до розділу "записати щоденник" прикріпити календарик, бо в перших двох щоденниках дату доводиться вводити вручну, , чи може я щось не так роблю? А як справи із формою звітів по медикаментах, ще не дійшли руки?
Удачі!
|
|
| |