|
Тестування модулів
|
|
| HOUSE | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 11:22 | Повідомлення # 1 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Шановні користувачі сайту і гості ! Прошу відписатись про виявлені баги в модулях АРМ лікаря поліклініки, побажання до програми. Багато часу затрачається на тестування, а не на написання програмного коду. При відповідях, прохання вказувати версію файлу (число).
З повагою.
|
| |
|
|
| Лана | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 11:50 | Повідомлення # 61 |
|
Профі
Група: Модератори
| Та то ще наказ СРСР здається 1986 року по формуванню груп ризику не тільки онко а і по ІХС, ГХ.
Удачі!
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 19:59 | Повідомлення # 62 |
|
Група: Гості
| какой интересно пароль надо вводить для входа в новую версию АРМ лiкаря полiклiнiки версии 280610-t., т.е. совершенно свеженькую, может я один что-то не понял. Это наверное одна из интересных и одновременно простых в работе баз данных, с которой будут работать многие лiкарi и будут вам благодарны. Это же видно. Она уже становится лучше.
|
| |
|
|
| Лана | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 20:01 | Повідомлення # 63 |
|
Профі
| 123456
Удачі!
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 20:27 | Повідомлення # 64 |
|
| Пiдполковник пошутил
|
| |
|
|
| Лана | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 20:36 | Повідомлення # 65 |
|
Профі
| зайдіть будь-ласка в каталог файлів, розділ "програми", і прочитайте уважно інструкцію до вказаного Вами файлу А ще бажано підключити дані користувачів (admin,user) і вибрати одного з них. У мене вийшло з цим паролем увійти в програму Цитата:"27.07.2010 - повна тестова версія з авторизацією (пароль для всіх користувачів: 123456 ) 28.07.2010 - виправлено помилки з користувачами; - удосконалено автолінковку таблиць."
Удачі!
|
| |
|
|
| HOUSE | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 21:05 | Повідомлення # 66 |
 Профі
| Видно як я хочу у відлпустку Quote (Лана) А ще бажано підключити дані користувачів (admin,user) і вибрати одного з них. У мене вийшло з цим паролем увійти в програму Не зрозумів
З повагою.
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 21:57 | Повідомлення # 67 |
|
| Что-то не получается. Ну ладно завтра попробую, а то что то мыслей уже никаких
|
| |
|
|
| HOUSE | Дата: Понеділок, 28.06.2010, 21:59 | Повідомлення # 68 |
 Профі
| Quote (Гість) Что-то не получается. Що не виходить ? Опишіть конкретніше.
З повагою.
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Вівторок, 29.06.2010, 19:10 | Повідомлення # 69 |
|
| причина была в Office 2010 beta. При открытии программы окно с просьбой ввести пароль. Ввожу указанный парполь , сообщение- internal error и просьба ввести правилиный пароль, хотя все было верно, программа не открывалась. В 2003 работает нормально.
|
| |
|
|
| HOUSE | Дата: Вівторок, 29.06.2010, 19:21 | Повідомлення # 70 |
 Профі
| Quote (Гість) В 2003 работает нормально. Спасибо за отзыв. В "чистом" Runtime 2007 (UA и ENG) так же работает (проверено сегодня)
З повагою.
|
| |
|
|
| Dok-A | Дата: Неділя, 25.07.2010, 23:10 | Повідомлення # 71 |
 Прохожий
Група: Користувачі
| Огромное спасибо за Вашу работу. Это то, что я давно искал. Базу установил все ОК! Початкові налаштування ошибка Область Харьковская Район м. Харків Населений пункт Дзержинский (это район города)
Повідомлення відредагував Dok-A - Неділя, 25.07.2010, 23:14 |
| |
|
|
| HOUSE | Дата: Неділя, 25.07.2010, 23:22 | Повідомлення # 72 |
 Профі
| Quote (Dok-A) Початкові налаштування ошибка Область Харьковская Район м. Харків Населений пункт Дзержинский (это район города) У випадку наявності у місті районів така "помилка" буде виникати. Так само і при виборі Чернігова - у полі населеного пункту виводить райони міста. Зроблено так для спрощення програми. PS. Я Вас правильно зрозумів ?
З повагою.
|
| |
|
|
| Dok-A | Дата: Неділя, 25.07.2010, 23:36 | Повідомлення # 73 |
 Прохожий
Група: Користувачі
| Quote (HOUSE) PS. Я Вас правильно зрозумів ? Да все верно. Как я понял следует заполнить Область Харьковская Район г.Харьков, а на остальное забить? Может для упрощения программы предоставить возможность врачу заполнить все это вручную. Это же делается только один раз. И не будет никаких "ошибок".
|
| |
|
|
| HOUSE | Дата: Неділя, 25.07.2010, 23:41 | Повідомлення # 74 |
 Профі
| Quote (Dok-A) Район г.Харьков, а на остальное забить? Так. Використовуйте символ студентів "серп і молот" - "косити і забивати" Quote (Dok-A) Как я понял следует заполнить Область Харьковская Район г.Харьков, а на остальное забить? Может для упрощения программы предоставить возможность врачу заполнить все это вручную. Это же делается только один раз. И не будет никаких "ошибок". При добавленні нових пацієнтів виникне необхідність змінювати населений пункт (не всі живуть у великих містах, у сільській місцевості до однієї дільниці буде відноситись декілька населених пунктів, а у районного "олога" - декілька десятків ).
З повагою.
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Середа, 22.09.2010, 20:06 | Повідомлення # 75 |
|
| Я так понял, что в следующей версии при запросе данных пациента будет отоброжаться информация о флюорографии, профосмотре и др.? A что будет под кнопкой "категории"?. Программа работает нормально. Спасибо.
|
| |
|
|