Середа
05.11.2025
15:06

Тестування модулів - Сторінка 5 - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
Тестування модулів
HOUSEДата: Понеділок, 07.12.2009, 11:22 | Повідомлення # 1
Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
Шановні користувачі сайту і гості !
Прошу відписатись про виявлені баги в модулях АРМ лікаря поліклініки, побажання до програми. Багато часу затрачається на тестування, а не на написання програмного коду. sad
При відповідях, прохання вказувати версію файлу (число).

З повагою.

ЛанаДата: Понеділок, 28.06.2010, 11:50 | Повідомлення # 61
Профі
Група: Модератори
Та то ще наказ СРСР здається 1986 року по формуванню груп ризику не тільки онко а і по ІХС, ГХ.

Удачі!

ГістьДата: Понеділок, 28.06.2010, 19:59 | Повідомлення # 62
Група: Гості

какой интересно пароль надо вводить для входа в новую версию АРМ лiкаря полiклiнiки версии 280610-t., т.е. совершенно свеженькую, может я один что-то не понял. Это наверное одна из интересных и одновременно простых в работе баз данных, с которой будут работать многие лiкарi и будут вам благодарны. Это же видно. Она уже становится лучше.

ЛанаДата: Понеділок, 28.06.2010, 20:01 | Повідомлення # 63
Профі
123456

Удачі!

ГістьДата: Понеділок, 28.06.2010, 20:27 | Повідомлення # 64

Пiдполковник пошутил

ЛанаДата: Понеділок, 28.06.2010, 20:36 | Повідомлення # 65
Профі
зайдіть будь-ласка в каталог файлів, розділ "програми", і прочитайте уважно інструкцію до вказаного Вами файлу smile А ще бажано підключити дані користувачів (admin,user) і вибрати одного з них. У мене вийшло з цим паролем увійти в програму smile
Цитата:"27.07.2010
- повна тестова версія з авторизацією (пароль для всіх користувачів: 123456 )
28.07.2010
- виправлено помилки з користувачами;
- удосконалено автолінковку таблиць."

Удачі!

HOUSEДата: Понеділок, 28.06.2010, 21:05 | Повідомлення # 66
Профі
Видно як я хочу у відлпустку smile
Quote (Лана)
А ще бажано підключити дані користувачів (admin,user) і вибрати одного з них. У мене вийшло з цим паролем увійти в програму

Не зрозумів wacko

З повагою.

ГістьДата: Понеділок, 28.06.2010, 21:57 | Повідомлення # 67

Что-то не получается. Ну ладно завтра попробую, а то что то мыслей уже никаких

HOUSEДата: Понеділок, 28.06.2010, 21:59 | Повідомлення # 68
Профі
Quote (Гість)
Что-то не получается.

Що не виходить ? Опишіть конкретніше.

З повагою.

ГістьДата: Вівторок, 29.06.2010, 19:10 | Повідомлення # 69

причина была в Office 2010 beta. При открытии программы окно с просьбой ввести пароль. Ввожу указанный парполь , сообщение- internal error и просьба ввести правилиный пароль, хотя все было верно, программа не открывалась. В 2003 работает нормально.

HOUSEДата: Вівторок, 29.06.2010, 19:21 | Повідомлення # 70
Профі
Quote (Гість)
В 2003 работает нормально.

Спасибо за отзыв. В "чистом" Runtime 2007 (UA и ENG) так же работает (проверено сегодня) smile

З повагою.

Dok-AДата: Неділя, 25.07.2010, 23:10 | Повідомлення # 71
Прохожий
Група: Користувачі
Огромное спасибо за Вашу работу.
Это то, что я давно искал.
Базу установил все ОК!

Початкові налаштування ошибка
Область Харьковская
Район м. Харків
Населений пункт Дзержинский (это район города)

Повідомлення відредагував Dok-A - Неділя, 25.07.2010, 23:14

HOUSEДата: Неділя, 25.07.2010, 23:22 | Повідомлення # 72
Профі
Quote (Dok-A)
Початкові налаштування ошибка Область Харьковская Район м. Харків Населений пункт Дзержинский (это район города)

У випадку наявності у місті районів така "помилка" буде виникати. Так само і при виборі Чернігова - у полі населеного пункту виводить райони міста. Зроблено так для спрощення програми.
PS. Я Вас правильно зрозумів ?

З повагою.

Dok-AДата: Неділя, 25.07.2010, 23:36 | Повідомлення # 73
Прохожий
Група: Користувачі
Quote (HOUSE)
PS. Я Вас правильно зрозумів ?

Да все верно.
Как я понял следует заполнить
Область Харьковская
Район г.Харьков, а на остальное забить?

Может для упрощения программы предоставить возможность врачу заполнить все это вручную. Это же делается только один раз. И не будет никаких "ошибок".

HOUSEДата: Неділя, 25.07.2010, 23:41 | Повідомлення # 74
Профі
Quote (Dok-A)
Район г.Харьков, а на остальное забить?

Так. Використовуйте символ студентів "серп і молот" - "косити і забивати" smile biggrin

Quote (Dok-A)
Как я понял следует заполнить Область Харьковская Район г.Харьков, а на остальное забить? Может для упрощения программы предоставить возможность врачу заполнить все это вручную. Это же делается только один раз. И не будет никаких "ошибок".

При добавленні нових пацієнтів виникне необхідність змінювати населений пункт (не всі живуть у великих містах, smile у сільській місцевості до однієї дільниці буде відноситись декілька населених пунктів, а у районного "олога" - декілька десятків cry ).

З повагою.

ГістьДата: Середа, 22.09.2010, 20:06 | Повідомлення # 75

Я так понял, что в следующей версии при запросе данных пациента будет отоброжаться информация о флюорографии, профосмотре и др.? A что будет под кнопкой "категории"?. Программа работает нормально. Спасибо.

Пошук:

Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов