Понеділок
07.07.2025
01:45

Баги - Сторінка 11 - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
Баги
ЛанаДата: П`ятниця, 31.12.2010, 18:58 | Повідомлення # 151
Профі
Група: Модератори
Статус: Offline
Не в меню, а після виводу на друк у Ворді - надрукувала, а закрити це вікно не можу (велика червона копка у верхньому правому куті ,з хрестиком) wacko

Удачі!

HOUSEДата: П`ятниця, 31.12.2010, 19:00 | Повідомлення # 152
Профі
Група: Адміністратори
Експортом у Ворд не користуюсь. wacko Дивно. У Ворді не блокується. А в прозі нормально працює кнопка меню (не хрестик). Потрібен скрин...

З повагою.

ЛанаДата: П`ятниця, 31.12.2010, 19:03 | Повідомлення # 153
Профі
а як же тоді роздруковувати? раніше виходило wacko та і не експорт у ворд, а просто текст для звичайного вигляду.

Удачі!

ЛанаДата: П`ятниця, 31.12.2010, 19:11 | Повідомлення # 154
Профі
там особливо і скрин ні з чого робити...
Прикріплення: Doc21.doc (119.0 Kb)

Удачі!

HOUSEДата: П`ятниця, 31.12.2010, 19:21 | Повідомлення # 155
Профі
Не знаю. wacko Кнопка активна. Повинно закривати. В мене 2003 - провірити не зможу. Попробуйте клацнути правою кнопкою мишки на документі. Відкриється контекстне меню. В ньому вибрати пункт "Закрити" .
А навіщо Вам експорт у Ворд ?

З повагою.

ЛанаДата: П`ятниця, 31.12.2010, 19:27 | Повідомлення # 156
Профі
контекстним меню закрила, а так як раніше кнопкою не виходить, може щось з моїм ассесом? wacko Дякую! Ще раз з наступаючим Новим роком! smile

Удачі!

HOUSEДата: П`ятниця, 31.12.2010, 19:29 | Повідомлення # 157
Профі
І Вас з наступаючим. На днях потестую на іншому аксі... Код кнопки і контекстного меню - однаковий. sad wacko

З повагою.

HOUSEДата: П`ятниця, 31.12.2010, 19:34 | Повідомлення # 158
Профі
На скрині є можливість вибрати "Надбудови". Там і ховається кнопка закриття вікна... smile
Удачі. cool

З повагою.

VavannetДата: Вівторок, 04.01.2011, 21:09 | Повідомлення # 159
Любитель
Група: Друзі
Доброї доби ,House-e! Хочу сказати де-кілька побажань.
Це про останню версію та апгрейд.
У первинному огляді ,при друку, не відображаются заголовки рубрик - локальний статус та предміхурова залоза.
І знов про шрифт -дуже мілкий... cry

Удачі !

HOUSEДата: Четвер, 06.01.2011, 13:24 | Повідомлення # 160
Профі
З наступаючим Різдвом Христовим !
Quote (Vavannet)
1. У первинному огляді ,при друку, не відображаются заголовки рубрик - локальний статус та предміхурова залоза.
2. І знов про шрифт -дуже мілкий...

1. Виправлено, оновлення викладено smile
2. Пізніше попробую щось зробити. cool

З повагою.

ЛанаДата: Субота, 08.01.2011, 12:47 | Повідомлення # 161
Профі
Доброго дня! сьогодні дійшли руки до ведення хворих, і при введенні скарг у первинному описі вони опиняються у "шаблонах", в огляді із зав, але не в скаргах, хоча при виведенні на друк все на своїх місцях wacko

Удачі!

HOUSEДата: Субота, 08.01.2011, 16:15 | Повідомлення # 162
Профі
Доброї пори. wacko
Виправив. Виклав оновлення. Був такий глюк, але перед оновленням версії його виправив. Чому він появився - не знаю. Мабудь, не той архів залив на сайт.
PS. У мене вихідні. Історій не пишу :), та і у моїй версії такого глюку не було...

З повагою.

ЛанаДата: Субота, 08.01.2011, 16:50 | Повідомлення # 163
Профі
Дякую! У мене історії і ведення хворих тепер - хоббі... Тому пишу у вільний час, а його так мало навіть у вихідні.

Удачі!

HOUSEДата: Субота, 08.01.2011, 16:54 | Повідомлення # 164
Профі
Перевірте, будь ласка, чи все нормально з оновленням - заміню і основний файл. Дякую. smile

З повагою.

ЛанаДата: Субота, 08.01.2011, 17:21 | Повідомлення # 165
Профі
Той глюк ,що був -зник, але зліва розвернуто "область переходів" - звернула, але все-рівно справа кнопки вибору шаблонів огляду по системах не всі видно повнівстю.

Удачі!

Пошук:

Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов