Баги
|
|
Vavannet | Дата: Вівторок, 21.12.2010, 10:02 | Повідомлення # 136 |
Любитель
Група: Друзі
Статус: Offline
| Доброї доби! З з текстовими полями я розібрався.Просто змінив написи , та все.Прога хоче ,щоб у цьому полі були хрипи ,то хай і будуть . а везікулярне вніс замість хрипів в інше поле. Прикріплюю долг.Його я не чистив .Як є.
Удачі !
|
|
| |
HOUSE | Дата: Вівторок, 21.12.2010, 13:16 | Повідомлення # 137 |
 Профі
Група: Адміністратори
| Quote (Vavannet) Прикріплюю долг.Його я не чистив .Як є. І де ?
З повагою.
|
|
| |
Vavannet | Дата: Вівторок, 21.12.2010, 16:02 | Повідомлення # 138 |
Любитель
| А як? Я пробував з рабочого ПК. Зараз зроблю пробу з дому. Але тут 30 Мб.То тільки базу. Додано (21.12.2010, 16:51) ---------------------------------------------
А як? Я пробував з рабочого ПК. Зараз зроблю пробу з дому. Але тут 30 Мб.То тільки базу.Додано (21.12.2010, 16:55) --------------------------------------------- Не іде... Інструкції , будь Ваша ласка...  Додано (21.12.2010, 17:02) --------------------------------------------- З полем /5-й рядок,2-ге поле/- розібрався-прогсто записи поміняв ,ну все..зразу будуть хрипи , а потім везикулярне.. А архів бази я поклав до Скайпу... 
Удачі !
|
|
| |
HOUSE | Дата: Вівторок, 21.12.2010, 16:51 | Повідомлення # 139 |
 Профі
| На форум не причепите - у каталог.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 22.12.2010, 05:52 | Повідомлення # 140 |
Профі
Група: Модератори
| Доброго ранку! У мене виникла така проблема: при спробі змінити прізвище начмеда виникає помилка (див. скрин) PS : А де подівся "обхід із заввідділенням" із щоденників?
Удачі!
Повідомлення відредагував Лана - Четвер, 23.12.2010, 05:21 |
|
| |
Vavannet | Дата: Середа, 22.12.2010, 16:13 | Повідомлення # 141 |
Любитель
| Quote (HOUSE) На форум не причепите - у каталог. http://files.mail.ru/527O1I - всё скопом. в десятке текстовые поля в дневниках начали прыгать - в МДБ.Пока смотрю настройки оффиса.
Удачі !
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 26.12.2010, 08:32 | Повідомлення # 142 |
 Профі
| Доброї пори ! Quote (Лана) -У мене виникла така проблема: при спробі змінити прізвище начмеда виникає помилка (див. скрин) Спочатку потрібно "забрати" посаду начмеда в попереднього. Quote (Лана) А де подівся "обхід із заввідділенням" із щоденників? У мене є. Ви часом зава не видалили ?
З повагою.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 26.12.2010, 08:36 | Повідомлення # 143 |
 Профі
| Доброї пори ! Quote (Vavannet) ... всё скопом. Завантажив. А які зміни Ви внесли ? Я щось не зрозумів... Quote (Vavannet) в десятке текстовые поля в дневниках начали прыгать - в МДБ.Пока смотрю настройки оффиса. І як результат ?
З повагою.
|
|
| |
Vavannet | Дата: Неділя, 26.12.2010, 15:53 | Повідомлення # 144 |
Любитель
| Quote (HOUSE) Завантажив. А які зміни Ви внесли ? Я щось не зрозумів... Тільки те , що ми розмовляли про операції /текстові поля/, ну і те, що я писав про редагаування первинного огляду при подальшій роботі з історією хвороби. А якісь кардінальні дії ,пардон - Ви автор і це Ваша студія...
Удачі !
|
|
| |
Лана | Дата: Неділя, 26.12.2010, 21:31 | Повідомлення # 145 |
Профі
| Дякую за відповідь. З начмедом розібралась - вийшло. (до речі мені сказали в кадрах, що офіційно по наказу № 33 ця посада називається "заступник з медичної частини", а не "лікувальної роботи"). А от із завідувачем ніяк не виходить - ні в щоденниках, ні в первинному описі прізвище не вискакує - щось мабуть в налаштуваннях не так роблю, але не можу зрозуміти що і як
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Неділя, 26.12.2010, 22:55 | Повідомлення # 146 |
 Профі
| Доброї пори ! Quote (Лана) що офіційно по наказу № 33 ця посада називається "заступник з медичної частини", а не "лікувальної роботи" Потрібно буде змінити Quote (Лана) А от із завідувачем ніяк не виходить - ні в щоденниках, ні в первинному описі прізвище не вискакує - щось мабуть в налаштуваннях не так роблю, але не можу зрозуміти що і як Поекспериментую Або відділ не виставлено (не той), або ще якийсь глюк... PS. У "Довідники" - "Системні" потрібно правильно вибрати відділ та посаду - "заввідділом"
З повагою.
|
|
| |
Viktor2005 | Дата: Четвер, 30.12.2010, 21:40 | Повідомлення # 147 |
 Прохожий
Група: Користувачі
| Доброго дня всім! Вдячний за такий проект... дійсно доступний... Плануємо поширити програму на всі відділення лікарні. Поки що тестую у відділенні АІТ. Прохання у наступній версії виправити назви нас пунктів Рівненська обл, Млинівський район (у програмі Млинов - актуально Млинів, і багато нас пунктів невірно перекладені з російської мови). Ще таке запитання... Чи можливо конкретизувати повідомлення при помилкових діях... Пояснюю: при тестуванні терміново требі було написати виписку для хворого, перевід у інший лік заклад... Поспіхом заповнив всі необхідні для виписки форми, а при формуванні виписки не вибрав Епікриз чи виписка... При посиланні на друк дає повідомлення, у якому не зрозуміло, де помилка, виписка не формується... Побажання - чи не можнав було б у повідомленні про помилку вказувати, у чому причина... Дякую заздалегідь.Додано (30.12.2010, 22:40) --------------------------------------------- Згадав ще одне побажання...))) Актуальне для віддділення АІТ... При формуванні епікриза для хворого що помер, включити можливість вказувати Посмертний епікриз. У вкладці Рекомендації дозволити поле для довільного вводу тексту... Іноді треба в кінці епікризу дещо довільно вказати..., наприклад відмова хворого продовжувати лікування... перевід хворого в інший лікувальний заклад... А також при формуванні посмертного епікризу - вказати причину смерті... Щоб це зробити звичайно можна редагувати в текстовому редакторі.... Але зручніще було б це все робити безпосередньо в програмі...
|
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 30.12.2010, 22:39 | Повідомлення # 148 |
 Профі
| Доброї пори. Quote (Viktor2005) Побажання - чи не можнав було б у повідомленні про помилку вказувати, у чому причина... Проблематично - багато коду писати. Простіше буде "по замовчуванню" прописати епікриз. Quote (Viktor2005) При формуванні епікриза для хворого що помер, включити можливість вказувати Посмертний епікриз. Без проблем. Quote (Viktor2005) У вкладці Рекомендації дозволити поле для довільного вводу тексту... Іноді треба в кінці епікризу дещо довільно вказати..., наприклад відмова хворого продовжувати лікування... перевід хворого в інший лікувальний заклад... На даний час не можливо. Потрібно змінювати структуру таблиць бази, що приведе до несумісності версій
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: П`ятниця, 31.12.2010, 18:38 | Повідомлення # 149 |
Профі
| Дякую за новорічне оновлення , але у мене чомусь перестала функціонувати кнопка "закрити вікно" при виведенні на друк первинного опису.
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: П`ятниця, 31.12.2010, 18:54 | Повідомлення # 150 |
 Профі
| З наступаючим ! Quote (Лана) у мене чомусь перестала функціонувати кнопка "закрити вікно" при виведенні на друк первинного опису. Це яка ? В меню є кнопка закрити...
З повагою.
|
|
| |