Неділя
06.07.2025
03:03

Баги - Сторінка 10 - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
Баги
VavannetДата: Вівторок, 21.12.2010, 10:02 | Повідомлення # 136
Любитель
Група: Друзі
Статус: Offline
Доброї доби! З з текстовими полями я розібрався.Просто змінив написи , та все.Прога хоче ,щоб у цьому полі були хрипи ,то хай і будуть . а везікулярне вніс замість хрипів в інше поле. Прикріплюю долг.Його я не чистив .Як є.

Удачі !

HOUSEДата: Вівторок, 21.12.2010, 13:16 | Повідомлення # 137
Профі
Група: Адміністратори
Quote (Vavannet)
Прикріплюю долг.Його я не чистив .Як є.

І де ? wacko tongue

З повагою.

VavannetДата: Вівторок, 21.12.2010, 16:02 | Повідомлення # 138
Любитель
Quote (HOUSE)
І де ?
А як? Я пробував з рабочого ПК. Зараз зроблю пробу з дому. Але тут 30 Мб.То тільки базу.

Додано (21.12.2010, 16:51)
---------------------------------------------

Quote (HOUSE)
І де ?
А як? Я пробував з рабочого ПК. Зараз зроблю пробу з дому. Але тут 30 Мб.То тільки базу.

Додано (21.12.2010, 16:55)
Не іде... angry sad Інструкції , будь Ваша ласка... surprised

Додано (21.12.2010, 17:02)
З полем /5-й рядок,2-ге поле/- розібрався-прогсто записи поміняв ,ну все..зразу будуть хрипи , а потім везикулярне.. biggrin А архів бази я поклав до Скайпу... sad

Прикріплення: 8253483.rtf (48.1 Kb) · 4571227.rtf (96.9 Kb)

Удачі !

HOUSEДата: Вівторок, 21.12.2010, 16:51 | Повідомлення # 139
Профі
На форум не причепите - у каталог.

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 22.12.2010, 05:52 | Повідомлення # 140
Профі
Група: Модератори
Доброго ранку! У мене виникла така проблема: при спробі змінити прізвище начмеда виникає помилка (див. скрин)
PS : А де подівся "обхід із заввідділенням" із щоденників? surprised
Прикріплення: _______.doc (119.5 Kb)

Удачі!

Повідомлення відредагував Лана - Четвер, 23.12.2010, 05:21

VavannetДата: Середа, 22.12.2010, 16:13 | Повідомлення # 141
Любитель
Quote (HOUSE)
На форум не причепите - у каталог.
http://files.mail.ru/527O1I - всё скопом.
в десятке текстовые поля в дневниках начали прыгать - в МДБ.Пока смотрю настройки оффиса.

Удачі !

HOUSEДата: Неділя, 26.12.2010, 08:32 | Повідомлення # 142
Профі
Доброї пори !
Quote (Лана)
-У мене виникла така проблема: при спробі змінити прізвище начмеда виникає помилка (див. скрин)

Спочатку потрібно "забрати" посаду начмеда в попереднього.
Quote (Лана)
А де подівся "обхід із заввідділенням" із щоденників?

wacko У мене є. Ви часом зава не видалили ?

З повагою.

HOUSEДата: Неділя, 26.12.2010, 08:36 | Повідомлення # 143
Профі
Доброї пори !
Quote (Vavannet)
... всё скопом.

Завантажив. А які зміни Ви внесли ? Я щось не зрозумів...
Quote (Vavannet)
в десятке текстовые поля в дневниках начали прыгать - в МДБ.Пока смотрю настройки оффиса.

І як результат ?

З повагою.

VavannetДата: Неділя, 26.12.2010, 15:53 | Повідомлення # 144
Любитель
Quote (HOUSE)
Завантажив. А які зміни Ви внесли ? Я щось не зрозумів...
Тільки те , що ми розмовляли про операції /текстові поля/, ну і те, що я писав про редагаування первинного огляду при подальшій роботі з історією хвороби. А якісь кардінальні дії ,пардон - Ви автор і це Ваша студія... biggrin

Удачі !

ЛанаДата: Неділя, 26.12.2010, 21:31 | Повідомлення # 145
Профі
Дякую за відповідь. З начмедом розібралась - вийшло. (до речі мені сказали в кадрах, що офіційно по наказу № 33 ця посада називається "заступник з медичної частини", а не "лікувальної роботи"). А от із завідувачем ніяк не виходить - ні в щоденниках, ні в первинному описі прізвище не вискакує - щось мабуть в налаштуваннях не так роблю, але не можу зрозуміти що і як surprised wacko cry

Удачі!

HOUSEДата: Неділя, 26.12.2010, 22:55 | Повідомлення # 146
Профі
Доброї пори !
Quote (Лана)
що офіційно по наказу № 33 ця посада називається "заступник з медичної частини", а не "лікувальної роботи"

Потрібно буде змінити wacko
Quote (Лана)
А от із завідувачем ніяк не виходить - ні в щоденниках, ні в первинному описі прізвище не вискакує - щось мабуть в налаштуваннях не так роблю, але не можу зрозуміти що і як

Поекспериментую wacko Або відділ не виставлено (не той), або ще якийсь глюк... wacko
PS. У "Довідники" - "Системні" потрібно правильно вибрати відділ та посаду - "заввідділом" smile

З повагою.

Viktor2005Дата: Четвер, 30.12.2010, 21:40 | Повідомлення # 147
Прохожий
Група: Користувачі
Доброго дня всім! Вдячний за такий проект... дійсно доступний... Плануємо поширити програму на всі відділення лікарні. Поки що тестую у відділенні АІТ. Прохання у наступній версії виправити назви нас пунктів Рівненська обл, Млинівський район (у програмі Млинов - актуально Млинів, і багато нас пунктів невірно перекладені з російської мови).
Ще таке запитання... Чи можливо конкретизувати повідомлення при помилкових діях... Пояснюю: при тестуванні терміново требі було написати виписку для хворого, перевід у інший лік заклад... Поспіхом заповнив всі необхідні для виписки форми, а при формуванні виписки не вибрав Епікриз чи виписка... При посиланні на друк дає повідомлення, у якому не зрозуміло, де помилка, виписка не формується... Побажання - чи не можнав було б у повідомленні про помилку вказувати, у чому причина... Дякую заздалегідь.

Додано (30.12.2010, 22:40)
Згадав ще одне побажання...))) Актуальне для віддділення АІТ... При формуванні епікриза для хворого що помер, включити можливість вказувати Посмертний епікриз.
У вкладці Рекомендації дозволити поле для довільного вводу тексту... Іноді треба в кінці епікризу дещо довільно вказати..., наприклад відмова хворого продовжувати лікування... перевід хворого в інший лікувальний заклад... А також при формуванні посмертного епікризу - вказати причину смерті...
Щоб це зробити звичайно можна редагувати в текстовому редакторі.... Але зручніще було б це все робити безпосередньо в програмі...

HOUSEДата: Четвер, 30.12.2010, 22:39 | Повідомлення # 148
Профі
Доброї пори.
Quote (Viktor2005)
Побажання - чи не можнав було б у повідомленні про помилку вказувати, у чому причина...

Проблематично - багато коду писати. Простіше буде "по замовчуванню" прописати епікриз.
Quote (Viktor2005)
При формуванні епікриза для хворого що помер, включити можливість вказувати Посмертний епікриз.

Без проблем.
Quote (Viktor2005)
У вкладці Рекомендації дозволити поле для довільного вводу тексту... Іноді треба в кінці епікризу дещо довільно вказати..., наприклад відмова хворого продовжувати лікування... перевід хворого в інший лікувальний заклад...

На даний час не можливо. Потрібно змінювати структуру таблиць бази, що приведе до несумісності версій sad

З повагою.

ЛанаДата: П`ятниця, 31.12.2010, 18:38 | Повідомлення # 149
Профі
Дякую за новорічне оновлення smile , але у мене чомусь перестала функціонувати кнопка "закрити вікно" при виведенні на друк первинного опису. cry

Удачі!

HOUSEДата: П`ятниця, 31.12.2010, 18:54 | Повідомлення # 150
Профі
З наступаючим !
Quote (Лана)
у мене чомусь перестала функціонувати кнопка "закрити вікно" при виведенні на друк первинного опису.

Це яка ? В меню є кнопка закрити... wacko

З повагою.

Пошук:

Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов