Неділя
06.07.2025
17:37

Баги - Сторінка 7 - Форум лікарів

[ Головна · Учасники · Правила форуму · Пошук · Нові повідомлення ]
Баги
HOUSEДата: Понеділок, 06.12.2010, 19:57 | Повідомлення # 91
Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
Доброго вечора. Виникнення даної помилки заблоковано, оновлення викладено.
PS. Бажано редагувати препарати з вказанням їх дози.

З повагою.

ЛанаДата: Вівторок, 07.12.2010, 04:02 | Повідомлення # 92
Профі
Група: Модератори
smile angel2 Дуже дякую!

Удачі!

nezalexДата: Вівторок, 07.12.2010, 19:54 | Повідомлення # 93
Прохожий
Група: Перевірені
Вітає південь україни. Тернопільський МУ ім. Горбачевського форева!

Справа в тому що сві питання задаються в одному форумі.... це дуже погано.... тяжко перечитувати... а що як буде 100сторінок.... моожливо відповіді вже є а я буду повторюватися з запитаннями.... створити.... розділ Часті питання.... і т.д.
1. Який пароль на видалення пацієнта?
2. Як самостійно вносити зміни у розділи... наприклад проживання .... свого міста немає в базі хоча район є....
3. Чи можна редагувати коди і діагнози в розділі МКБ 10?
4. Після введення міста (вибравши) вулицю неможна ввести.... бо її немає в списку.... (звичайно що немає, треба ввести самостійно а НІЗЯ)
.... далі буду дивитися... буду додавати

можливо тому, що в мене версія 2.2??
http://www.medsoft.ucoz.ua/load/0-0-0-74-20 - а от зайтина цей лінк для скачки 2,3 невдалося

ОООО тільки що розібрався з версією программи в при запуску пише V2.3.101106 після введеня імены і паролю V2.2 ... просто недоробок

Повідомлення відредагував nezalex - Вівторок, 07.12.2010, 20:54

HOUSEДата: Вівторок, 07.12.2010, 20:37 | Повідомлення # 94
Профі
0. smile Відкривайте нову тему. Є таке - потрібно буде посортувати... Але нема часу - історії sad
1. 512512 (якщо не зраджує пам'ять) wacko
2. wacko cry Повинно бути. Напишіть - добавлю в оновленні. Якщо не знаєте Access - краще самі нічого не змінюйте.
3. Ні. Це офіційна МКБ. Переклад на українську ще не закінчив (навіть МОЗ із штатом не спромігся).
4. Будь ласка, скрин. Вулиці додаються автоматично з прив'язкою до міста. Можливо, добавився новий глюк (в мене вже всі вулиці введені, міг і пропустити) wacko
PS. 2.2 і 2.3 - різні версії. Бажано розпочати з початку: завантажити 2.3 і оновлення. До 2.2 оновлень не буде sad

З повагою.

nezalexДата: Вівторок, 07.12.2010, 21:56 | Повідомлення # 95
Прохожий
Знайшов величезний баг в программі.... НЕМАЄ шаблонів операцій і добавити їх неможна

Пимилка:
Несуществует источник записей "ШаблоныОпераций", указаный в формате или отчете.

Як без такого шаблона працювати в травматологічному відділенні
Вулиці і місто добавив сам в таблицю

Скачавши програму АРМ лiкаря з bob2000.pisem.net на основы якої побудована ваша програма.... там працюють шаблони

Повідомлення відредагував nezalex - Середа, 08.12.2010, 09:01

HOUSEДата: Середа, 08.12.2010, 17:20 | Повідомлення # 96
Профі
Quote (nezalex)
ОООО тільки що розібрався з версією программи в при запуску пише V2.3.101106 після введеня імены і паролю V2.2 ... просто недоробок

Останнє оновлення від 06.12.2010 а у Вас за 06.11.2010... cool Застаріла версія. Завантажте і встановіть оновлення. cool
Quote (nezalex)
Знайшов величезний баг в программі.... НЕМАЄ шаблонів операцій і добавити їх неможна

Як Ви, мабудь, звернули увагу - не перекладена навіть назва кнопки. Її потрібно буде видалити. Ця програма не є точною копією (перекладом) "АРМ врача" Кривулі А.В..
При додаванні нової операції, вона автоматично перетворюється у "шаблон". Для зразка виберіть у полі із списком "Операція" [уке] - все решту заповниться само.

PS. Хірургічний профіль не розвивався - деякі користувачі (хірурги і не тільки...) "зрили" після отримання файлу у мдб форматі з обіцянкою викласти відредаговану хірургічну частину для інших користувачів. priest

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 08.12.2010, 17:35 | Повідомлення # 97
Профі
Доброго вечора smile . У мене знову виникли недоречності, але мабуть з моєї вини, допоможіть,якщо зможете, будь- cry ласка
Прикріплення: _____.doc (123.0 Kb)

Удачі!

HOUSEДата: Середа, 08.12.2010, 18:11 | Повідомлення # 98
Профі
Доброї пори доби.
Повністю закрити базу і ввійти заново. Якщо не допоможе - перевстановити оновлення... wacko

З повагою.

ЛанаДата: Середа, 08.12.2010, 18:44 | Повідомлення # 99
Профі
Базу перевстановила. спочатку відкрилась нормально, але при спробі відкриття первинного огляду знов видає баг. Чи можна якось цього пацієнта видалити, а потім знову ввести по новому, щоб не видавало, що карта з таким номером існує?
Прикріплення: 0394455.doc (122.0 Kb)

Удачі!

ЛанаДата: Середа, 08.12.2010, 18:53 | Повідомлення # 100
Профі
Ура! в мене вийшло! biggrin clap

Удачі!

HOUSEДата: Середа, 08.12.2010, 19:03 | Повідомлення # 101
Профі
Quote (Лана)
Чи можна якось цього пацієнта видалити, а потім знову ввести по новому, щоб не видавало, що карта з таким номером існує?

Клік правою кнопкою мишки на вибраному пацієнті - відкриється контекстне меню з можливістю видалення пацієнта. Пароль 512512

Quote (Лана)
Ура! в мене вийшло!

Гут, Вольдемар. Гут. biggrin

З повагою.

nezalexДата: Середа, 08.12.2010, 19:15 | Повідомлення # 102
Прохожий
В протоколі операції ... таким чином як вказали Ви в мене зберігається лише частна протоколу.... повний текст нез берігається ніяким чином.. і чим більний протокол тим менша частина зберігається. Тому напсав тут.

HOUSEДата: Середа, 08.12.2010, 19:30 | Повідомлення # 103
Профі
Quote (nezalex)
в мене зберігається лише частна протоколу.... повний текст нез берігається ніяким чином..

Надрукуйте, будь ласка, або прикріпіть вордовський документ з повним протоколом для експериментів. wacko

З повагою.

nezalexДата: Середа, 08.12.2010, 19:44 | Повідомлення # 104
Прохожий
кріпимо... незнаю як у вас прикріпити
Прикріплення: protokol.docx (142.2 Kb)

Повідомлення відредагував nezalex - Середа, 08.12.2010, 19:47

HOUSEДата: Четвер, 09.12.2010, 18:47 | Повідомлення # 105
Профі
Quote (nezalex)
В протоколі операції ... таким чином як вказали Ви в мене зберігається лише частна протоколу.... повний текст нез берігається ніяким чином.. і чим більний протокол тим менша частина зберігається.

Виправлено. Оновлення викладено.
PS. Роздрукувати протокол можна з форми "Детально"

З повагою.

Пошук:

Послуги сайту надаються без гарантій будь-якого роду як прямих, так і непрямих. Користувач погоджується, що використовує сайт на свій власний ризик.
Всі представлені матеріали і документація носять інформаційний характер і не можуть використовуватись як офіційні документи.
Представлені на сайті матеріали призначені для фахівців охорони здоров'яі і не можуть бути керівництвом для самостійної діагностики та лікування.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливу шкоду нанесену Вашому здоров'ю самостійним лікуванням, що проводиться по рекомендаціях, даних на сайті.
Ми не гарантуємо того, що вся інформація і матеріали, розміщені на даному сайті, не містять помилок. У разі виявлення неточностей в інформації прохання повідомити про це.

При використанні матеріалів сайту, будемо вдячні за посилання на головну сторінку www.medsoft.ucoz.ua
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов