Баги
|
|
HOUSE | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 19:57 | Повідомлення # 91 |
 Профі
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Доброго вечора. Виникнення даної помилки заблоковано, оновлення викладено. PS. Бажано редагувати препарати з вказанням їх дози.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Вівторок, 07.12.2010, 04:02 | Повідомлення # 92 |
Профі
Група: Модератори
| Дуже дякую!
Удачі!
|
|
| |
nezalex | Дата: Вівторок, 07.12.2010, 19:54 | Повідомлення # 93 |
Прохожий
Група: Перевірені
| Вітає південь україни. Тернопільський МУ ім. Горбачевського форева! Справа в тому що сві питання задаються в одному форумі.... це дуже погано.... тяжко перечитувати... а що як буде 100сторінок.... моожливо відповіді вже є а я буду повторюватися з запитаннями.... створити.... розділ Часті питання.... і т.д. 1. Який пароль на видалення пацієнта? 2. Як самостійно вносити зміни у розділи... наприклад проживання .... свого міста немає в базі хоча район є.... 3. Чи можна редагувати коди і діагнози в розділі МКБ 10? 4. Після введення міста (вибравши) вулицю неможна ввести.... бо її немає в списку.... (звичайно що немає, треба ввести самостійно а НІЗЯ) .... далі буду дивитися... буду додавати можливо тому, що в мене версія 2.2?? http://www.medsoft.ucoz.ua/load/0-0-0-74-20 - а от зайтина цей лінк для скачки 2,3 невдалося ОООО тільки що розібрався з версією программи в при запуску пише V2.3.101106 після введеня імены і паролю V2.2 ... просто недоробок
Повідомлення відредагував nezalex - Вівторок, 07.12.2010, 20:54 |
|
| |
|
nezalex | Дата: Вівторок, 07.12.2010, 21:56 | Повідомлення # 95 |
Прохожий
| Знайшов величезний баг в программі.... НЕМАЄ шаблонів операцій і добавити їх неможна Пимилка: Несуществует источник записей "ШаблоныОпераций", указаный в формате или отчете. Як без такого шаблона працювати в травматологічному відділенні Вулиці і місто добавив сам в таблицю Скачавши програму АРМ лiкаря з bob2000.pisem.net на основы якої побудована ваша програма.... там працюють шаблони
Повідомлення відредагував nezalex - Середа, 08.12.2010, 09:01 |
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 08.12.2010, 17:20 | Повідомлення # 96 |
 Профі
| Quote (nezalex) ОООО тільки що розібрався з версією программи в при запуску пише V2.3.101106 після введеня імены і паролю V2.2 ... просто недоробок Останнє оновлення від 06.12.2010 а у Вас за 06.11.2010... Застаріла версія. Завантажте і встановіть оновлення. Quote (nezalex) Знайшов величезний баг в программі.... НЕМАЄ шаблонів операцій і добавити їх неможна Як Ви, мабудь, звернули увагу - не перекладена навіть назва кнопки. Її потрібно буде видалити. Ця програма не є точною копією (перекладом) "АРМ врача" Кривулі А.В.. При додаванні нової операції, вона автоматично перетворюється у "шаблон". Для зразка виберіть у полі із списком "Операція" [уке] - все решту заповниться само. PS. Хірургічний профіль не розвивався - деякі користувачі (хірурги і не тільки...) "зрили" після отримання файлу у мдб форматі з обіцянкою викласти відредаговану хірургічну частину для інших користувачів.
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 08.12.2010, 17:35 | Повідомлення # 97 |
Профі
| Доброго вечора . У мене знову виникли недоречності, але мабуть з моєї вини, допоможіть,якщо зможете, будь- ласка
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 08.12.2010, 18:11 | Повідомлення # 98 |
 Профі
| Доброї пори доби. Повністю закрити базу і ввійти заново. Якщо не допоможе - перевстановити оновлення...
З повагою.
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 08.12.2010, 18:44 | Повідомлення # 99 |
Профі
| Базу перевстановила. спочатку відкрилась нормально, але при спробі відкриття первинного огляду знов видає баг. Чи можна якось цього пацієнта видалити, а потім знову ввести по новому, щоб не видавало, що карта з таким номером існує?
Удачі!
|
|
| |
Лана | Дата: Середа, 08.12.2010, 18:53 | Повідомлення # 100 |
Профі
| Ура! в мене вийшло!
Удачі!
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 08.12.2010, 19:03 | Повідомлення # 101 |
 Профі
| Quote (Лана) Чи можна якось цього пацієнта видалити, а потім знову ввести по новому, щоб не видавало, що карта з таким номером існує? Клік правою кнопкою мишки на вибраному пацієнті - відкриється контекстне меню з можливістю видалення пацієнта. Пароль 512512 Quote (Лана) Ура! в мене вийшло! Гут, Вольдемар. Гут.
З повагою.
|
|
| |
nezalex | Дата: Середа, 08.12.2010, 19:15 | Повідомлення # 102 |
Прохожий
| В протоколі операції ... таким чином як вказали Ви в мене зберігається лише частна протоколу.... повний текст нез берігається ніяким чином.. і чим більний протокол тим менша частина зберігається. Тому напсав тут.
|
|
| |
HOUSE | Дата: Середа, 08.12.2010, 19:30 | Повідомлення # 103 |
 Профі
| Quote (nezalex) в мене зберігається лише частна протоколу.... повний текст нез берігається ніяким чином.. Надрукуйте, будь ласка, або прикріпіть вордовський документ з повним протоколом для експериментів.
З повагою.
|
|
| |
nezalex | Дата: Середа, 08.12.2010, 19:44 | Повідомлення # 104 |
Прохожий
| кріпимо... незнаю як у вас прикріпити
Повідомлення відредагував nezalex - Середа, 08.12.2010, 19:47 |
|
| |
HOUSE | Дата: Четвер, 09.12.2010, 18:47 | Повідомлення # 105 |
 Профі
| Quote (nezalex) В протоколі операції ... таким чином як вказали Ви в мене зберігається лише частна протоколу.... повний текст нез берігається ніяким чином.. і чим більний протокол тим менша частина зберігається. Виправлено. Оновлення викладено. PS. Роздрукувати протокол можна з форми "Детально"
З повагою.
|
|
| |